1985.08.28(18.18)

Ja då är jag 25 år och förhoppningsvis lite klokare. Idag har födelsedagen spenderats på Vinåkers factory outlet, var ett jävla bry att komma dit haha Det blev shopping för både mig och Koko, mest för mig, såklart.

Vi skulle egentligen handlat min födelsedags present idag med, men de hade hunnit stänga så det får bli imorron. Jag har sagt det att de ska inhandlas på vilket ställe som helst, bara inte i Malmö =)

Nu på kvällen var vi på Oleary's och käkade, men det blev en snabb visit då Koko fick ont i magen =( Men jag är lika glad för det, skönt att kunna ligga på rummet ch slappa. SKa ner och köpa en cola och fanta för att sen kränga läsk och lite chips hehe

Halvvägs till 50...

Ja då sitter vi i Linköping nu då. Jag och Koko fick i bröllopspresent en hotellövernattning av Natha och Josse. Vi ville upp till Stockholm, men där var alla helgerna uppbokade. Så vi valde Linköping som inte är så långt ifrån huvudstande, som vi tänkt besöka imorron. Jag fyller nämligen 25 år imorgon och ville aboslut INTE vara hemma då =) Eftersom Koko inte ville ta en sista minuten, så var detta alternativet super.


Tog tyvärr inte med kamerasladden så att jag kan överföra bilderna vi tagit, så de får komma senare.



Trevlig helg på er!

Orkanvarning?

Detta har ju visat sig vara en super vecka att ta semester på ;) Blåser och har sig...


Igår var det fotbollskväll här hemma, de skrek och hoppade. Jag låg i sovrummet och kollade på nån film med Jennifer Garner(eller var det inte igår?).



Idag ska jag och Koko runt och kolla på massa saker till renoveringen som är framskjuten. Jag får ta chanserna när han är villig att följa med, de kommer inte så ofta. Skönt att kunna bestämma renoveringen själv, men lite synpunkter är skönt att få =)


Smilet är inte ett av de bästa haha

Vecka 34 och semester!

Sommaren har gått rent för snabbt detta året. Har i och för sig bara haft semester 3 veckor, detta är min 4:e vecka. Jag tog semester denna veckan för det var tänkt att vi skulle börja renovera vår lägenhet denna veckan, men vi får vänta nån vecka till. Sen fyller jag även 25 år denna veckan och därför ville jag vara ledig =)

Jag ville boka en sista minuten resa, men det ville inte Koko, så vi stannar hemma i detta underbara väder ;) Vi ska åka bort över helgen så det ska bli skönt.

Idag blir det lite Malmö festival. Det är mycket mindre än de andra åren och det är lite trist. Inte lika mycket mat och sötsaker att välja på :(


Jag, Josse och Natha =)

Freitag

Då är det fredag igen. Vi har haft mycket att göra på jobb i veckan minsann, var rent off imorse när jag vaknade. Har börjat bli halvförkyld, snuvig och grusig i halsen... Min vanliga tur haha

Imorron ska vi slänga skräp på sysav, har en jävla massa och snart ska vi börja renovera lägenheten! Äntligen har velat göra detta i år och dar hehe

SKa lägga mig snart måste bara vänta på Koko som är och spelar tennis.


Kragujevac

Test positivt

Ja skit kul är ju detta, jag testade positivt för några bakterier i magen, så nu får jag inte hantera mat och helt plötsligt måste jag sköta hygienen... Sköta hygienen, duscha och sånt trams, gud va jobbigt!


Inget svar...

Provsvaren är fortfarande inte klara, så jag hoppas de blir klara imorgon, är trött på att sitta hemma!

På lördag är det tänkt att vi ska ha min examensfest/bröllopsfest för släkten, detta är 4:e datumet vi sätter upp så nu ska det fan bli av!
Det mesta är köpt, bara lite småsaker kvar.


Första kvällen i Bajina Basta...


På väg till friidrottstävling...


Förevigade mitt hårmoment hehe

Salmonella???

Ja jag är fortfarande hemma,,, De ska testa om jag kanske har fått salmonella, så jag får svar på onsdag eller torsdag och får inte jobba förrän svaren kommit. Trist!

Jag mår lite bättre, får behålla maten men får ont i magen varje gång jag äter. Känner mig konstig i huvudet, yr eller hur jag ska förklara det. Inte yr så jag håller på att trilla eller så, men allmänt förvirrad...

Iförrgår låg jag i sängen och böla i 10min så hungrig och törstig jag var. Kunde inte ens dricka ett glas vatten utan att det rann rakt igenom.


RSS 2.0