Another year has gone by...




Ja då är det snart 2011, känns overkligt, kommer ihåg när man längtade till att det skulle bli år 2000, det var STORT! Året jag skulle fylla 15 år och hade en massa inplanerat som man skulle hinna med.


Vi får väl se vad 2011 har planerat för oss, förhoppningsvis något fabolous! Jag hoppas innerligt att det blir ett bra år!






GOTT NYTT ÅR! Jag önskar er alla det bästa, lycka, framgång och kärlek!



FUCK U!!!!!

Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u, Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u,Fuck u!!!!!!

IKEA HELVETE!!!

Asså kommer få frispel här hemma snart. Jävla PAX garderobssystem och idioter på IKEA som inte informerar och lämnar ut rätt saker!




HOPPAS NI HAFT EN BRA JUL! =) Ska lägga över lite bilder från julafton och visa er, men det blir inte nu, för vi ska snart hem till svärmor och äta julmat. 3:e dagen gillt hahaha.

Salongsberusad?

Mår inte tipp topp av pencillinet kan jag säga, känner mig salongsberusad och off banan. Är trött mesta av tiden och känner mig tung i huvudet. Återkommer och bloggar när kuren är över dvs på måndag. Bara för jag skrivit att jag återkommer så kommer jag blogga bara för det haha =)


Trevlig helg!


Nyårskläder...

Jag har blivit galen! Har redan inhandlat kläder till nyår, detta är inte likt mig, brukar vara ute i sista minuten i vanliga fall. Har köpt 2 riktigt snygga klänningar, vet inte om man kan säga att det är typiska nyårsklänningar, men jag trivs i dem =) Jag ska ta foto när jag har de på mig så ska ni få se, dock inte idag.


Idag hade vi Lucia på jobb, det gick bra och sen hade vi ett litet lotteri med fika. Jag slutade 13 idag så det var en kort dag. Kom hem runt 15 och sen la jag mig i soffan och slappade. Fick så j-la ont i magen och la mig i sängen, men då blev jag illamående, somnade till slut. Vi skulle egentligen hem till Koko's mamma för att käka pasulj, men jag mådde inte alls bra :(


Snart är det jul, här i vårt hus tralallalala...

Jag målar och målar med tjockt och med....

Nu är det söndag och en dag närmare julafton =)

Idag har jag och min pappa varit på Ikea och ställt lite frågor om köket... Sen köpte vi med oss 2 väggskåp, var förbi Bauhaus och köpte lite färg med tillbehör och en stickpropp till ugnen.

Högskåpen med vitvarorna sitter nu uppe och fast i väggen. Idag satte vi ihop alla bänkskåpen och de ska fästas i väggen nu i veckan skulle jag tro. Vi blir nog inte färdiga innan jul som jag har trott, tar mer tid än man anar eftersom vi jobbar på vardagarna. Men någon gång blir det klart =)

Nu ska jag ut i köket och måla lite är dte tänkt =)


Älskar dessa skorna som jag köpte i somras i Bajina Basta =) (Bortse mina kritvita ben haha)

Spettekaka

När vi var på S:t Markus vinkällare med jobb så åt jag en massa spettekaka. Deras buffé är fantastisk, för de som kan äta den... Jag kan inte äta så mycket där för det mesta innehåller ngt med laktos. Tur jag kan äta spettekaka iaf haha åt säkert 8 bitar spettekaka och en massa pepparkakor =)

 

 

Vaknade imorse av att min vänstra halsmandel var stor som en tennisboll, okey inte riktigt, men nästan. Svullen och öm... Den har minskat pytte lite nu framåt kvällen. Pencillinet ger mig fortfarande magknip så in i h*lvete...


Love...

 

 

 

 

 

 








































































 


Jul, jul, strålande jul...


Jag hittade en julskiva på Maxi igår, tycker att artisterna sjunger så himla fint, så jag slog till på den. Har lyssnat på den i bilen, på hög volym =)

Halsfluss



Det är kul NÄSTAN jämt. Började känna mig kass igår, hade frossa på kvällen. Låg i ett varmt bad, som jag i vanliga fall brukar svettas i, men jag låg och frös och det kändes som om jag låg i en isvak. Efter badet la jag mig i sängen, men ett tjockt täcke och en tjock filt. Låg med hög feber hela natten och svettades som ett djur. Vaknade ca 1 gång i timmen och mådde skit.

Öppnade på jobb idag 6.15 och gick därifrån 10.00, fick en tid på vårdcentralen 10.30. De trodde inte att halsprovet skulle visa något eftersom jag började känna mig kass igår och det brukar behövas någon dag. Men tydligen hade provet visat positivt direkt. Så det är skönt, ska käka pencillin i 10 dagar 3 gånger om dagen, det enda dåliga är att jg får sån jävla knip i magen av tabletterna...



Rent öm och blå på fingerna där de tog stickprov.





Lev VARJE dag som om det vore din sista!

Sä ser naglarna ut samt tatueringen efter ett x-antal veckor.

 

 

Lev varje dag som om den vore din sista!



Svårt att se helheten...

Så här ser golvet ut i köket, vet att det är svårt att se helheten, men ska fota så fort vi blir klara.

 


Detta är högra sidan av köket...

 

Detta är vänstra sidan av köket...

 

 

 


En bit på vägen eller en bit in i väggen?!

Onsdag redan, vill bara gråta så fort tiden går! Tiden på jobb bara flyger iväg, trivs så himla bra på mitt jobb, känns roligt att gå dit VARJE dag *peppar peppar*...

Idag tog jag ut lite komp och sen var jag hemma och fixade i lägenheten med pappa. Vi skulle haft lite kabel och en armatur till badrummet, men de hade inte det hemma så det blir levererat imorron. Får se om vi får något gjort imorron, jag jobbar till 18 så jag tror inte det om inte Koko och min pappa fixar lite innan jag slutar.




Blev rosa geléglitter sist jag var och fixade naglarna, blir bara så fult när det växer ut, men jag överlever...

Slutar 13, 3 dagar denna veckan!

Wihooo!

Ahhh vilket j-la bry med att byta skåp i köket, har äntligen samlat ihop allt som ska tillbaka och skrivit upp vad som ska köpas, skitkul haha. Tur jag inte ska bära ner det till bilen själv... Ska ner i tvättstugan och hänga upp kläderna och sen  ska jag slänga skräp på sysav.



Wihooo!

 

Idag har vi hållt på i lägenheten hela dagen. Koko har jobbat och jag o pappa har hållt på här hemma. El, skåp, spegelskåp etc... Imorgon slutar jag tidigt och då ska jag hem och slänga massa skit och skruva ihop fler skåp. På onsdag har jag tagit ut lite komp för att fixa här hemma, så vi blir klara någon gång.

 

 

Igår var jag på casinot med Natha och hennes familj, hennes syrra vann 2600kr på första apparaten hon använde haha och vi andra blev bara fattiga hahhahah.


Kiss kass värdelös




Har säkert haft denna rubriken tidigare...

Idag har varit en intensiv dag, med mycket pengaslösande.

Efter jobb körde vi till Bernstorp för att byta persienner till en rullgardin på jysk. Sen blev det en snabb tur på Inter Sport där vi köpte mjukisbyxor (what else). Sen vart det in på Media Markt för att köpa Wii =)
Det blev ett svart Wii med Mario Kart och Wii sport, med en ratt och fjärrkontroll som tillbehör. Vi öpe en extra handkontroll +  Super Mario All Star som jag längtat efter ska komma ut, Koko kände en kille på Media Markt så vi fick köpa det redan idag, det har egentligen release imorogn 3/12 =) Tur med kontakter ibland(alltid) =) Har spelat som en dåre ikväll haha.




När vi sen är vi på väg ut, så svänger jag förbi mobil hörnan och Koko går för att betala. Jag råkar fastna där och köper deras sista iPhone 4... Är lite osäker om jag ska behålla den, så jag har inte öppnat förpackningen ännu... Är den värd att behålla eller ska jag retunera den? Har ju en Macbook Pro så den går ju ihop bra med den, men kommer jag använda den mycket???



RSS 2.0