Sommar, sommar och sol, havet och vinden...

Längtar tillbaka till sommaren just nu. 2 veckor i Serbien med fint väder VARJE DAG!!! Vill åka ner nu och bara slappa och skita i allt. Mår pisssss... Ska försöka sova, magen är i uppror.


Efter solsken kommer regn...

Idag får jag igen för att jag hade en bra dag igår. Idag har jag inte alls mått bra. Har bara längtat efter att få komma hem och lägga mig. Har halsbränna just nu och ska bara se halv åtta hos mig och sen ska jag försöka att sova.


Risig

Kände mig kass igår kväll. Käkade nått litet och sen gick jag och la mig vid 19.00. Kände mig svullen och som om jag ätit mängder, det stod mig upp i halsen... Har sovit oroligt hela natten, men jag hoppas att det ska kännas bättre idag. Ska starta dagen med Kellog's Cornflakes och hoppas på det
bästa :)


Ve(d) och fasa

Jag satt precis och läste igenom mina gamla inlägg, fast jag inte skrivit något speciellt så är dte ganska kul att läsa i efterhand. Så nu måste jag ta tag i detta, bläää säkert 100:e gången jag säger det.

Jag har inte mått så bra i veckan, så jag har varit hemma och kurerat mig. Det börjar kännas bättre så jag hoppas på det bästa.

Jag ska snart iväg och titta på en fotbollsmatch, det som är så kul. Ska först förbi pölsemannen och äta deras bröd med ketchup, jag äter inte korven för jag klarar inte av det. Jag lyckas alltid alltid alltid få såna jävla brosk- och benbitar i min korv. Spelar ingen roll vilken korv det är, så det undviker jag.


När jag högg ved i Serbien i somras =)


Serbien 2011

RSS 2.0