Sladden

Ahhh nu har jag fotat en massa till bloggen, men hittar inte sladden, pisseliss!


I fredags var jag på Glasklart med jobb, jätte trevligt. Jag körde dit och la på pengar till 00.02 för jag inte trodde att jag skulle vara där så länge, men vi stannade till 01 ungefär och jag glömde bort parkeringen såklart. När jag kom ut till bilen så väntade 400kr i böter på vindrutan på mig, fin gest av de sluga parkeingsvakterna. TACK ni gjorde min natt!

Blixten

Nu är vi snart i slutet av denna veckan med. Snart är det juni månad och vi har ännu inte något sommaeväder. Känns som sensommar, med kalla vindar och regn...

Jag betalde precis alla räkningarna, förutom de som dras på autogiro, hatar att de dras så sent och att man inte kan reglera datumen. Bara för att jag känner att detta kommer att bli en bra månad så blir det säkert inte det...



alkisvarning ;)

Betald semester

Jag längtar till denna sommaren riktigt mycket. Det är min första sommar sen jag var liten som jag inte jobbar utan min första sommar med betald semester!


Förra sommaren


Östra kyrkogårdens minneslund

 

Förra veckan var jag och Koko förbi kyrkogården för att tända ljus vid Koko's pappas grav och sen tände jag två ljus i minneslunden för min farmor och morfar. Jag älskar att det alltid är så fridfullt på kyrkogårdar/ minneslundar. Ibland så brukar jag åka till en minneslund för att bara sitta där och tänka och slappna av.


Paketeringskonster


När Koko fyllde år i Maj, så tog jag i och köpte en välbehövlig present till honom av den lite dyrare varianten. Vi brukar inte lägga så mycket pengar på födelsedagspresenter, men nu när jag är färdig med skolan och börjat heltidjobba så tyckte jag att han kunde få det han VERKLIGEN behövde. Men det jag egentligen ville ha sagt var att jag tyckte att min presentinpackning var grym! haha

Gungstol

Denna gungstolen är egentligen i brunt trä, men jag har målat om den så att den ska passa i vårt sovrum. Den har tidigare varit min farmors.

När jag var yngre satt jag jämt i min farmors knä och gungade samtidigt som hon berättade historier om min pappa och mina farbrödrar när de var yngre. Jag fattar inte hur hon orkade berätta samma historier om och om. Men mysigt var det.


Fotboll...

 

I fredags efter jobb, så körde jag och Koko upp till Furulund och kollade på fotboll.  Jag som är sååå intresserad av fotboll och som lärt mig att titta på fotboll för min mans skull (NOT!) hade såklart köpt med mig en tidning och godis. Ville inte bara sitta hemma, hade bara suttit och varit ledsen då. Det var verkligen fint och härligt väder och naturen runt planen var jätte fin.


Söndag

Då är det söndag igen, jag är ledig idag. Ligger i sängen och kränger lantchips och dricker cola. Jag borde städa, men min kropp vill inte, så jag väntar lite.


Sorgens dag

Igår var sorgens dag för mig och självklart de runt omkring mig, då min farfar gick bort. Han blev 85 år och har levt sitt liv, men det gör inte saken enklare.


Farfar och jag i Januari.

Kyrka, kyrkogård & Maxi

Idag är en röd dag, trist! Jag vet aldrig vad jag ska hitta på när jag är ledig.

Idag körde vi förbi kyrkan och "shoppade" och sen förbi kyrkogården och tände ljus hos Koko's pappa och för min farmor och morfar.


Nu sitter jag som ett fån här hemma och bara slappar och det ger mig lite ångest :(


Så jävla kass!

Jag är så jävla kass på att blogga. Har 1000 andra saker, fast jag entligen INTE har det! Fan får spel på mig själv att jag inte engagerar mig mer, kommer ångra mig sen! Ja nu blev det mycket svordomar, men nu är det slut med det.



Idag introdocerade jag skivan med låten, Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus på jobb haha Barnen tyckte att det var super kul och ville höra den, om och om och om och om igen. Uttjatad, men rolig ändå.


Ikväll ska Natha och Josse ut och jag inte icke bestämma mig om jag ska följa med... Sitter med blött hår och måste platta, sminka mig och hitta kläder :S

Nya solbrillor

 

Jag har letat efter solbrillor på nätet jätte länge och hittat några av intresse, men inte beställt dem. För någon vecka sedan så var jag på Jägersro Center och gick förbi Specsavers som hade rea på sina utgående modeller gissar jag. Hittade dessa som jag kan ha till jag köper de jag verkligen vill ha hehe


Mor lilla mor, Grattis!

Idag fyller som ni ser min mamma år. Bakade tårtbottnar av choklad till henne idag, då hon skulle göra en tårta med hallongrädde.

Var på kalas och nu har jag varit hemma nån timme. Bara slappar inför en ny jobbedag imorgon. Känns konstigt att vara ledig på en söndag, det har inte hänt de senaste åren =) Skönt att vara igång, blir så lätt rastlös.





Idag när det var fint väder och kalas så passade jag på att klä mig lite "vårigt". Hade på mig en kjol från Indiskan, skor från Nelly, linne från mango och kofta från H&M.


Hoppas du blev nöjd med alla dina presenter och att du har en fortsatt trevlig kväll =)

Hes

Ja då är det lördag. Har jobbat 12-15, vi hade inte så mkt att göra och jag är lite halvsjuk. Är hes och har ont i halsen och börjar bli lite förkyld.

Körde och hämta Koko på jobb, som inte mått bra idag. Sen körde vi och köpte pizza och sen insåg jag att vi skulle tvätta (jippie). Så nu sitter jag och väntar på att maskinerna ska bli klara, eller de är rättare sagt klara ska bara få tummen ur r*ven och knalla ner i källaren.


Det är konsert (Seka Aleksic) ikväll, men jag kan inte bestämma mig om jag är i form för att bege mig dit eller om jag borde stanna hemma... :S



Seka Aleksic


RSS 2.0