Halsen igen...

Nu har jag i 2½ dagar haft ont på min högra sida av halsen, då jag pratar, hostar, snörvlar och sväljer. Bokade tid hos en läkare idag och fick en tid ganska snabbt. Körde dit från jobb och lämnade mina kolleger i ett kaos, kom dit och kom in till läkaren, han kollade med den j-la träpinnen och konstaterade att allt såg bra ut :S Men han ville ta ett halsprov ändå, så jag knallade iväg. Kom in till provtagningen och då frågade hon mig om jag brukar klökas lätt. Ja svarade jag, har halsfluss minst en gång om året och jag håller på att spy varje gång pinnen ska ner i halsen. Iaf hon tryckte ner tungan och körde sen ner pinnen hela vägen ner till tarmarna och efteråt satt jag utanför och klöktes av hur det brändes i halsen :S. Blev tillbaka skickad till läkaren som berättade att det inte var något. Kan vara ett virus som antibiotika ej kan fixa, så jag ska gurgla och dricka varmt.

Så ligger det till i mitt liv just nu...

Lite snuvig.

Nu har hals"smärtan" försvunnit, nu är jag bara snuvig och rosslig i halsen. Varje morgon som jag vaknat och kommit till jobb kan jag knappt prata så hes jag är.


Imorgon ska det bytas till sommardäck på bilen, så jag körde och tvättade den innan, så nu är det så ren och fin.


Imorgon ska jag arbeta ihop med 2 vikarier, så mina kolleger är iväg på en kurs, det blir säkert hur bra som helst. Det är 2 tjejer som varit hos oss tidigare så det känns bra. Jag stänger imorgon och sen efter det så har vi APT(arbetsplats träff), så vi lär hålla på till 21.00.


Nu ska bege mig till sängs, sov gott!

Kass i halsen

Usch, jag är så kass i halsen, men det kommer och går. Nätterna är värst, vaknar varje natt runt 3 och kan inte somna om.

Idag har jag jobbat mellan 11-16 och sen varit på 85-års kalas hos min farfar. Där bjöds det på smörgåstårta och kakor och kaffe, eller te för min del.


Nu ska jag tvinga med mig Koko, så ska JAG träna och han hålla mig sällskap haha.

Förkylning på g!

Ahhhh jag vill inte, men det är inte så konstigt med alla förkylda barn. Nyser och börjar bli täppt, så lagom till lördag kommer jag vara genomförkyld!


Ikväll så var jag med jobb på en föreläsning, så jag kom hem för ca 1 timme sen, jag kom hem till en middag jag själv slapp laga! =)

Måndag? Fredag?

Jag är rent förvirrad, jag sov lite på soffan tidigare och fick en sån känsla av att det var fredag idag och att jag var ledig imorgon, shii fick jag. Det är några dagar kvar till det är fredag, skönt att veckorna går fort och att jag trivs på mitt jobb. Jag vet jag tjatar om att jag trivs, men tänk vilken ångest att inte trivas på sitt jobb och vara tvungen att gå dit varje dag, fyy det hade varit tufft.


Nu ska jag gå och träna, VERKLIGEN! Nu ska det sättas fart och jag ska träna till benen skakar! =)


Lotta? Agneta?

Ikväll blir det Bingolotto, jag ska bli miljonär! Men var är Lotta egentligen? :S

17 år

Då är det lördag igen hehe. Jag jobbade fram 12-16 idag och sen stack jag till Svedala för att fira min kusin som fyllt 17år. Där blev det hamburgare med nyfriterade pommes, är det min favorit eller vad?!

Sen bar det hemåt och nyss kom jag hem från Maxi, var och handlade lite.

Har tyvärr inga roliga bilder att visa, måste ladda min kamera.

IKEA

Nu är det snart fredag igen, sjukt. Igår var jag på IKEA med jobb, vi var där säkert i 2 timmar. Handlade en massa nytt till jobb. Det kämpade vi med och satte ihop idag.


För någon dag sen så upptäckte vi att vi hade ett humlebo på gården och vi försökte döda den mega stora humlan med en spade, men den smet. Sen lyckades jag men det var förgäves, för kort efter så kom en ännu större humla surrande.


Man ser den knappt för grusen, men i mitten längst till vänster.

NI får kalla mig djurplågare eller va f-n ni vill, men i sommar vill jag INTE ha en massa humlor surrande runt mig!

matmatmatmatmatmat

Ja då är det kväll igen. Tiden går fort när man har roligt. Har varit hungrig heellllaaa dagen, då jag inte kunde äta maten på jobb idag.

Det var tänkt att jag och Koko skulle träna idag. Jag kom hem från jobb vid 17.20 och vilade fram till 18 i soffan, sen la jag mig i sängen för att slippa att träna :P När Koko sen kom hem svor han tyst över att jag sov. Sen när jag erkände att jag inte sov så berättade han att han försökt hitta på ursäkter för att inte träna hela vägen hem från jobb hahahha


Våren=mer bloggning(förhoppningsvis)


Nu börjar våren visa sig, vissa dagar är det "varmare" och andra dagar är det svinkallt. Men nu när det blir mildare väder så kommer det bli mer saker att göra ute, istället för att bara sitta hemma. Finns ingen anledning för mig att bara blogga vad gör gjort. Vakna-jobb-hem-sova.


Igår var jag däremot på en föreläsning med jobbet. Det var en besvikelse, han pratade en massa strunt tyckte jag och många andra. Vi trodde att föreläsningen skulle handla om något helt annat...

Just nu sitter jag i soffan som ett kålhuve. Jag stressade som en dåre och hade skit ont i magen och sen precis när jag ska gå ut fråpn dörren inser jag att klockan är 6.50 och att jag börjar jobba 8.00 idag och inte 7.00. Jag har gjort likadant en gång tidigare, men då insåg jag inte det förrän jag var på jobbs parkering.


Denna frukosten hade jag inte tackat nej till idag.

Lördag?

Inte bra att vara ledig en fredag, för då känns lördagen som en söndag som idag hehe Idag jobbade jag 12-16, det var helt okey men inget slår att vara ledig =)


För 2 veckor sedan fick vi en mixer av min pappa, jag gör en hallon och blåbärs smoothie varje dag och sörplar i mig, så j-la gott och isande kallt.


Semestern bokad!

Ja då är det påsk och jag är ledig! Ledig! Det känns lite konstigt nu när jag jobbat hela tiden, jag hade lite ångest i torsdags och undrade vad jag nu ska göra på de lediga dagarna haha.

Idag köpte vi biljetter till sommaren, 4/7 - 24/7 kommer vi att befinna oss nere i Serbien, längtar! Hoppas det bir pisseväder här :P



RSS 2.0