11...?

Ja varje gång jag nyser så har jag en elva undre näsan hahah usch fy fan så förkyld är jag! Äckligt fan vill bara spy haha. Jag har lite feber, näsan kittlar o rinner hela tiden, jag nyser och har flugor som är i vägen hela tiden då kan ni ana hur irriterad jag är o hur mkt jag svär hahah

Idag var jag på Sege badet o tog det lugnt i 3 timmar, sen bar det iväg till jobb en aning för sen. Tittade på klockan i hallen som stod på 15.35 men i själva verket var klockan 15.45 ojojoj jag som brukar köra 15.40 för att hinna hitta parkering och byta om, jaja 4 min sen var jag, men surt för den jag ska avlösa =)

Kom hem efter att ha handlat kebab på svalan mmm så nu stinker man vitlök på toppen av allt såklart fi fan

Imorron har jag minst 10 saker att göra innan jobb, saker som  måste bli gjorda som jag dragit mig för att göra tidigare, jaja hoppas vissa saker går vägen .

 This is me in action haha


jag älskar

att lägga oin bilder på mig själv här i bloggen hahah egofixerad eller vad! :P  haha

Igår hade jag min första arbetsdag efter semestern, surt =( Idag jobbar jag 6 timmar men det känns ändå, vil bara bli miljonär o slippa jobba och bara resa resten av livet.

Tänkte dra o sola lite efter jobb, men hur roligt är det att dra iväg själv klockan 15 på eftermiddagen, ja så är det när alla är borta.


Koko och jag

 Så här pigg var jag samma dag vi kom hem när jag satt på Mascot med Josse & Natha. haha

Som sagt

...jag sover såååå dåligt. Vaknade halv 8 imorse, ont i halsen o lite därtill... Bläää

Idag är min sista dag av ledighet känns lite surt med vad ska man göra, men jag ska intge jobba så mycket ändå, jobbar mest kvällar och har några dagars mellanrum mellan jobbdagarna, så det är skönt. Men jag har massa saker som jag måste fixa som jag bara har sån ångest för. Ahhh vill bort från kravfyllda Sverige, bara vinna flera miljoner så jag slipper att tänka mer o bara leva lite o ta det lugnt!

Nä nu ska jag fortsätta titta på repriserna på tv och vänta på att jag ska köra Koko & Dralle till jobb. =)



Vattenfallet vi åkte förbi på Regatan, den ligger vid restaurang "Vrelo"

Sömnproblem...

Ahhh så störigt sover så dåligt om nätterna, det kryper i mina ben hela tiden och jag vaknar till hela tiden. Sen på toppen av allt har jag börjat bli sjuk med, började känna mig grusig i halsen kvällen vi kom hem, hoppas det inte går längre än grusig i halsen, men med min vanliga tur får jag säkert halsfluss haha =) Men jag är lika glad för d =)



Liten vilostund från värmen, eller så var det en av dagarna när dte var 15 grader haha

1 dag i Sverige...

Ja jag kan ju säga att även om det är fint väder i Sverige så vill jag tillbax ner till landet som inte har massa krav på mig, räkningar/jobb/skola mm. Men men nu sitter jag här igen så det är väl bara att göra dte bästa av det hela.

Har tagit ungefär 350 bilder och spelat in ca 10 videor, så jag orkar inte lägga in alla här som ni kanske förstår haha
Men några bilder ska jag bjussa på.

 hahah

 
Koko & jag står och svalkar oss i Drina, floden som skiljer Serbien och Bosnien åt just i denna delen.

Hemkommen & bortkommen

Ja då är man hemma igen. Har försökt att logga in nereifrån men internet är såååå segt o jag har verkligen inte tålamod att vänta i 5 min att en sida ska laddas,, fast jag har semester. Det finns bättre saker atgt göra då som att fika hahah

Vi försökte förlänga resan med en vecka men vi var för sent ute tyvärr ;( Vi ringde ena dagen o då var dte ingen biljettskilnnad bara biljettändringskostnad, 2 dagar senare kostade det 3000 kr för båda + biljettändringen, surt!

Ja men nu är vi himma igen, har varit kasst väder där nere de sista dagarna så det är skönt med lite sol :)

Har åkt hela natten så man är ganska mör o trött, men efter en dusch o lite vila ser man ut så här haha
--------->


To bil or not to bil...

...that is the question! haha
Ja för 2 dagar sen började vabrningslampan till batteriet i bilen lysa o jag vägrade förstås att köra bilen haha. Så nu när vi är bortresta står den hemma hos min pappa så han kan ha koll på den. Typiskt att saker ska klydda när man ska åka iväg o har massa att fixa.

Man blir så jäkla beroende av bilen och det märker man när man inte kan köra. Typiskt, jaja strunt i det nu ska jag bara ta det lugnt i 3 veckor är ganska trött i kroppen och i skallen haha =)

Blir kanske några uppdateringar där nerifrån, vi får se.

3:e inlägget för dagen...

....svimma inte hahhaha jag var bara tvungen att berätta en helt fantastisk sak! Idag har jag haft 6 besökare på min blogg hahah guuud jag utökar med stort nu ju hahahha

 Är "skräcködlan" redo för beach 08?!? Tur man inte ska sola o bada i SVerige iaf, för dte hade fanemaj varit schweikallt haha

24 timmar kvar o sen är jag på väg mot paradiset haha

Kommer sakna de små loppebona här himma i Svarije!

Victoria Beckham=kladdkaka?

Kan ni tänka er att Malmös egen Mrs Beckham käkar kladdkaka mitt på LILLA TORG! Ja gapa på jag har BILDBEVIS!!!


Nykter----onykter

Jaa har lagt över bilder från mobilen och tänk där hittade jag bilder på mig från midsommarafton haha

Det började ganska bra  och slutade ganska illa  HAHHAH

Tråkigt...

...utan bilder, men batteriet i kameran är slut o jag hat inte orkat stoppa det i laddaren så jag tar bilder med mobilen men glömmer att lägga över dem i datorn =( Sorry!

Ville bara säga att det bara är 2/ dagar/dag kvar till vi åker ahhhh can't wait!

godmorgon...

godkväll eller godnatt???

Idag har varit en intressant dag haha

Jag arbetade "flitigt" till 14 idag fick sluta en hel timme tidigare tack tack, sen körde jag med min kära mor till Bo01 för att ta en fika, jag mötte upp min älskare!  ISTE heter den mmmm har blivit besatt av espressohouse iste haha

Sen bar det hem, när Koko kom hem drog vi ner till Moosehead på lilla torg och käkade deras Moosehead hamburgare och för er som inte visste det så är jag laktosintolerant, med andra ord 10 min efter maten börjar jag som vanligt känna att min mage är sur på mig på grund av osten och dressingen i hamburgaren. Så det blir att fara hem. Blir jämt trött efter magontet så vi la oss och vilade i sängen och VOILA, nu vaknade jag pigg som en fucking j-la lärka haha Koko stack till lilla torg med hans kusiner så jag har nannat helt alena i 4 timmar.

Ja tyvärr kan jag inte motstå alla frestelser med laktos och det innebär att jämt ha en orolig mage. PISS rent ut sagt!
 NU är det bara 3 dagar till vi åker jaaaaaaaaaa....!!!

Jag har hittat tillbaka till min älskling!

ahhhh vi har inte träffats och pratats vi på ett bra tag nu, men idag kände jag att saknade var för stor!



Detta är då jag och min älskling - Coca Cola'n! Älskar den! haha


Imorron ska jag till frissan och fixa min äckliga utväxt oxh skälla lite på henne för den inte var ordentligt gjord sist! Brukar inte gnälla men imorron ska det minsann vara avdrag på priset! varför gå till henne o få samma resultat som när jag gör det hemma och betala 500 kr extra!

Hoppas mina 3 läsare haft en bra dag i sommarvärmen! =) hahah

Dåligt dåligt dåligt....

....med uppdatering, men jag kan känna att eftersom jag har maximum 3 läsare per dag haha så behöver jag inte uppdatera så mycket. Sen är det ganska skönt att inte ha så många läsare för då har man inte så höga krav iheller haha =)

Har inte hänt så mycket mer än att det är 6 dgr kvar sen lämnar jag Sverige i 3 veckor jaaaaaaaaaa! När jag kommer hem ikväll så har jag jobbat 10 dagar i rad fy fan rent slut i huvet av alla siffror!

Har storstädat idag, men lär göra det en gång till innan vi åker så man kan komma hem o bara slappna av utan att känna att det ser för jäkligt ut haha =)

Nu ska jag fortsätta att titta på mina extremt intressanta serier på tv haha =)

 Minns ni dessa??? hahahah

RSS 2.0