Segebadet

Idag var Koko ledig, som han alltid är på torsdagar. Vi var en runda på segebadet och solade lite. Vi höll på att tvätta samtidigt, så vi var där inte så länge. Jag träffade på 2 barn(syskon) från jobb som var där med sin familj. Vi kom dit vid 12.15 och gick hem vid 14.00. Det räckte, Amelija åt när vi kom dit och sen sov hon i 1,5 timme. Jag brände ryggen lite, men inga märken av bikinin utan av mitt linne(?!) som jag inte hade på mig när vi var där. Vet inte hur det gick till för jag kan omöjligt ha bränt mig på vägen till badet som tar 5 min för oss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/466423/images/2012/pic_5011a4959606ee211c000026.jpg" class="image">


Segebadet

Idag var Koko ledig, som han alltid är på torsdagar. Vi var en runda på segebadet och solade lite. Vi höll på att tvätta samtidigt, så vi var där inte så länge. Jag träffade på 2 barn(syskon) från jobb som var där med sin familj. Vi kom dit vid 12.15 och gick hem vid 14.00. Det räckte, Amelija åt när vi kom dit och sen sov hon i 1,5 timme. Jag brände ryggen lite, men inga märken av bikinin utan av mitt linne(?!) som jag inte hade på mig när vi var där. Vet inte hur det gick till för jag kan omöjligt ha bränt mig på vägen till badet som tar 5 min för oss.


Promenad

Idag har jag varit flitig! Jag promenerade hemifrån till Koko's jobb. Mina fötter mår däremot inte så bra nu, jag gick med Foppa tofflor och har lite brännmärke under fötterna. Jag ska egentligen inte gå längre sträckor eftersom jag använt babyfoot och de ska snart skalas :)


Sol!!! :)

Idag är det underbart väder :) Ska lägga mig på balkongen och stekas lite eftersom där inte blåser något... Amelija somnade för 10 min sen och var rent slut. Jag är egentligen ganska trött jag med, men måste fixa lite saker.


Älskar att sova

Ny vecka och ännu en dag närmre semestern. Jag har "semester" varje dag, men ihop med Koko menar jag. Igår satt jag på gården i 2 timmar, det var varken för kallt eller för varmt så det var skönt. Fick lite färg, så om jag sitter ute i solen 2 timmar per dag borde jag åtminstone få lite färg haha Så här myspysigt har vi det nu på morgonen.


Helgen snart slut.

Helgen har varit ganska lugn. Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt, förutom städning och tvättning. Vi hade besök av kum Sead och hans fästmö idag.


Mysa med mamma

Oj vad vi myser och oj vad andra har problem med det. Oj ni kommer vänja henne vid att alltid vara i famnen och hon kommer inte vilja ligga själv jag undrar när det blev förbjudet att ge kärlek och närhet till sitt barn!? Om ni känner till en sådan lag, så säg till! Inte för jag hade lytt den, vi hade istället myst i hemlighet så ofta vi kunde. Igår hämtade jag ut glasögon samt solglasögon, nu ser jag helt plötsligt vem jag är gift med och hur mitt barn EGENTLIGEN ser ut :p haha nä så illa ser jag inte men färgerna är skarpare. På kvällen spelade Koko och Dralle tennis och jag passade på innan och efter matchen, heja heja. Det kändes bra och jag hade velat spela varje dag :)


Myspys

Imorse myste vi när Amelija åt.


G-mormor

Idag har jag och Amelija varit hos G-mormor med min mamma. G-mormor betyder gamle mormor men det behöver vi inte säga högt :) Vi var där från 11.30-15.30 sen körde vi och hämtade Tata Koko <3 Vi käkade resterna av tacosen idag och snart ska vi äta glass med chokladbitar i och banan, självklart laktosfritt! Har varit kass i magen sen i torsdags. Fick kramp i magen i torsdags och fredags. I går kände jag mig konstig i magen och idag lika så :( Vi har badat idag med, hon älskar att bada! Har köpt en ställning hon ligger på i baljan och där sprattlar hon och har sig. Skrattar när man pratar och häller vatten på henne.


Pigg-elin

Vi har haft en drömnatt! Amelija somnade vid midnatt och sov till 6.00 och var hungrig. Hon blev matad och somnade om till 9.40 ungefär. När jag väl börjar prata med henne så ler hon stort, samma sak varje morgon :) När hon väl vaknar så är hon inte ledsen utan hon ligger mest och grymtar haha Som ni ser fotona så är Amelija pigg och jag är aningen mindre pigg trots alla timmars sömn haha Jag är ingen morgonmänniska, tyvärr...


Nappar

 
Amelija trivs bara med MAM nappar, så jag gick in på deras hemsida och beställde några. =)
Dessa ovanför med I <3 Daddy och I <3 Mommy.
 
Beställde även namnnappar, så här såg förhandsgranskningen ut, får se hur de se ut när jag får dem. Fick hem brev från posten att jag kan hämta dem 16/7.


 

 

 


Mando

Igår var jag, Koko, Amelija, Dragan och Ivo och käkade på Mando. Deras lökringar är VÄRLDENS godaste utan att överdriva, men igår tog jag inga eftersom jag inte ville få ont i magen. Jag åt bara det kan visste jag kunde äta. Efter maten satte vi oss på Espresso house på Lilla torg och fikade. Där tog jag te och deras chokadboll, som enligt dem ska vara mjölkfri... När vi suttit där en stund så fick jag så j-la ont i magen... Fick köra hem och sen efter det var jag rent slut och la mig för att sova med Amelija, klockan var då 21.00......
 
En glad tjej!

TGIF

TGIF=Thank god it's friday...
 
Idag har jag hunnit med mycket, har duschat ensam hemma för första gången sen Amelija föddes. Har bara duschat när Koko varit hemma innan. Amelija sov när jag gick in i duschen och SÅKLART så hade hon vaknat uner tiden jag stod där haha
 
Sen matade jag henne och hon somnade igen. Då passade jag på att städa här hemma, stor eloge till mig ;)
 
Nu har hon somnat igen efter några timmars vakenhet så jag ska passa på att platta mitt hår för första gången på ett bra tag.
 
Mammas hjärta väntar på solen i sin solhatt som hon fått av Marina.

Humör som mamma!

Igår var jag på synsam och beställde brillorna och gjorde en synundersökning och under tiden jag var där inne så gick mamma runt med Amelija på Mobilia.
 
När vi var klara där så hade jag tid på BVC för vägning. Hon vägde igår 5080g (7 veckor, 3dgr).
 
När vi var klara där åkte vi till Entré en snabb runda för jag skulle se om jag hittade något till Koko's kusin och kusin barn.
 
När vi var klara där så tänkte jag att jag skulle in snabbt och hämta Amelijas pass.... Jag var optimistisk och tänkte att de flesta väljer att skaffa pass nu och inte hämta dem.... Tji fick jag hahah Mamma satt kvar i bilen med Amelija som sov. Jag gick in och tog en nummerlapp, ca 30 nummer före. Jag ringde mamma 2 gånger för att höra om Amelija var gnällig för jag visste att hon skulle vakna när bilen stått stilla en stund som hon alltid gör. Första gången sov hon, andra gången var hon lite otålig och grymtade, då var det 6 nummer före. När jag precis kommit fram till disken så ringde mamma och frågade om jag var klar snart coh då hörde jag Amelija skitförbannad/ledsen i bakgrunden. Fick passet fort och sen sprang jag till bilen. Tog Amelija och mös lite med henne så blev hon lugn. Vilken känsla det var att hon blev lugn när jag tog henne, att hon redan vet att jag är hennes trygghet(hahahaha). Skämt o sido så kändes det konstigt men jag blev så glad :)
 
 
 

Brillor

Synoptik har ett erbjudande nu om man köper glasögon hos dem får man ett par solglasögon med styrka på köpet. Jag har haft glasögon sen jag var 14, men har inte aktivt använt dem. Med inte aktivt menar jag knappt använt dem alls, men nu har jag gjort av med dem och jag känner att jag vill ha glasögon när jag kör på kvällen. Mitt synfel är väldigt litet, men jag ser helt klart tydligare med glasögon på.  Så nu när de ha
de ett sådant erbjudade så passade jag på =) Får dem inom 10 dagar =)
 
Burberry Glas: - Burberry BE3056 1006/11 A 
 
 burberry-sunglasses-summer-collection-2012-2

Read more at: http://www.efashiontrend.net/burberry-sunglasses-summer-collection-2012.html/burberry-sunglasses-summer-collection-2012-2
Copyright © eFashiontrend.
 

Lära-gå skor

 
Jag bad min pappa handla med sig ett par converse till Amelija som hon kan ha sen när hon lärt sig gå runt 4 månaders ålder :p haha  Nä men jag tog en US Size 3= stl 18. Förhoppningsvis kan hon gå när hon har den storleken...

Lära-gå skor

 
Jag bad min pappa handla med sig ett par converse till Amelija som hon kan ha sen när hon lärt sig gå runt 4 månaders ålder :p haha  Nä men jag tog en US Size 3= stl 18. Förhoppningsvis kan hon gå när hon har den storleken...

Sol och fika

Idag var jag, Amelija o mamma på Bo01 och solade och fikade. Jag brände mina axlar såklart, jag glömde smörja mig.... Amelija uppskattade inte riktigt det fina vädert, hon svettades och trivdes inte alls. Så när hon hade ätit så körde vi hem till mamma och var där till Koko slutade jobbet 16.

Märkte idag att Amelija fått utslaget från tuberkulos vaccinet. Ser ut som en stor finne hoppas bara det inte blir mer än så. Måste köpa kompresser.

 

Inatt sov Amelija hela natten utan mat. Åt 22.00 och somnade runt 23,30 och vaknade inte förrän 7 och var hungrig :) Så inatt har vi fått mycket sömn och det är vi inte vana vid så jag har varit lite trött.


Lördagsmys

 
Jordgubbar med laktosfri gräddglass med chokladbitar. Mumma, snart ska vi trycka i oss varma nachochips med salsa mmmm Ska fetta upp oss ordentligt för det behöver vi.......
 
Amelija njuter av livet.

Tung last

 
Igår när vi var på maxi så hade vi hela bagaget fullt så vi fick ställa sakerna i framsätet och när vi är på väg hem så börjar larmet för bältet att tjuta haha Coca Colan låg precis där den inte skulle ligga haha

Fullt upp

Denna veckan har varit hektisk, varit på besök och haft besök hela veckan.
 
I måndags var vi och fikade i stan med Maja, Ivo och Maxim. I tisdags var vi hemma hos Marijana, Fredde, Aleks och Emilijan. I onsdags var vi hemma hos Maja, Ivo och Maxim. I torsdags var vi hemma hos Helena med familj. I går hade vi besök av Mediha, Dennis och Melvin.
 
Idag är första dagen vi tagit det lugnt. Koko var ute igår och har bara legat i sängen hela dagen. Vi/jag har tvättat och se var vi en vända i Staffanstorp och köpte transportväskan till vagnen. Hittade den på blocket för 600kr billigare än nypris och endast använd 1 gång.
 
http://www.canabeebaby.com/images/Transport_Bag.jpg

Happy

Nu har min pappa och Pia kommit hem från USA :) De hade lyckats hitta allt jag önskade. Jag beställde Bare Minerals foundation, Calvin Klein väska, Converse till mig och Amelija.
 
Det märks att Amelija är van att vi är ute och rör oss mycket, att vi inte sitter hemma. För så fort vi är hemma så blir hon rastlös haha Jag är likadan och det säger kanske sig själv eftersom vi inte sitter hemma så mycket heheh
 
Nu ska jag göra mig iordning för vi ska hem till Fredde och Marijana ikväll. Jag ska gå hem där, de bor inte jätte långt bort, men det tar nog 40 min att gå.
 
Igår var jag flitig och gick till Koko's jobb, det tog mig en timme. Fick motion och lite färg av solen med, skönt.
 
Vår lilla livsnjutare

RSS 2.0