Torsdag

Då är det torsdag och jag är fortfarande hemma från jobbet. Febern har gått ner och halsen är på väg att bli bättre känner jag, men jag känner mig yr och allmänt förvirrad :S Koko säger att det kan bero på att jag legat i sängen och haft feber i så många dagar nu. Jag vet inte riktigt men det är lite läbbigt.


Ingen halsfluss men...

Igår fick jag nog av mitt halsont och feber, så jag begav mig mot Granen(jourcentral), kom in och där var hur mycket folk som helst, mer än vad det brukade vara på Ahlmansgatan...

Kom till receptionen snabbt och där tog hon tempen på mig som visade 36,8 grader och kollade i halsen med ficklampa. Hon bad en kollega att ta ett halsprov på mig direkt så jag skulle slippa sitta och vänta om det inte var ngt, om det sen visade att jag hade halsfluss så hade jag fått sitta och vänta på en läkare. Tur i oturen var det inte halsfluss, hade hoppats på att det skulle vara det så jag kunde få ngt som skulle ta bort smärtan och febern, men icke.

Körde sen hem och la mig i soffan, tog tempen och då visade den 37,8 grader... Panodilen hade antagligen slutat verka vid detta laget, så därför höjdes temperaturen lite till.... Senare somnade jag i soffan och när Koko väckte mig för jag skulle lägga mig i sängen, så var jag rent genomsvettig, asså det är det värsta jag vet, det är så äckligt!



http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-1883537262066592997a9ca3ad7202da4a92ce94286bc.jpg/version-142d9a9902779ac0b40a7e355cbae5ea/



Hittade något bra...

Jag hittade en blogg och där hade en tjej denna texten som jag tycker är så sann och bra.


http://1.bp.blogspot.com/_Se3db-Xv40s/SiwA_O5GPyI/AAAAAAAAAOE/te1Z6iAY2IM/s400/Brutet+hj%C3%A4rta.jpg



Om han som världen kretsar runt i ditt liv 
lämnar dig en dag så ska du inte vara ledsen,
för att det finns en välsignelse i allt som händer oss.
Va glad för att du ens fick lära känna
en så fin person som honom.

Ångra ingenting idag, för att igår
älskade du sättet han pratade på,
älskade du sättet han tänkte på,
älskade du sättet han behandlade sin mamma på.

Hata inte honom,
bara för att han inte stannar i ditt liv
betyder det inte att han är en dålig person.
Det betyder att något annat ska komma er väg,
ditt öde var inte skrivet hos honom.

Har ni haft ett speciellt band
så kommer ni aldrig lämna varandras liv
på riktigt.

Era minnen finns kvar,
varje gång ni hör "era" låtar
kommer ni minnas varandra.
Varje gång ni är på ställen ni
brukade gå till tillsammans,
kommer ni minnas varandra.
Varje gång någon kallar er för något
ni brukade kalla varandra för,
kommer ni minnas varandra..
Varje gång ni ser varandras vänner,
kommer ni att minnas varandra..



http://www.rakapuckar.nu/wp-content/uploads/2009/11/karleksten.jpg

Svettigt


Kirsebergs anstalten

Sitter hemma och är sjuk. Det började i fredags, då jag började känna mig tjock i halsen. I lördags så kändes det inte bättre, halsen kändes tjockare och i söndags kände jag mig dålig i hela kroppen. Kände att jag började få feber och var öm i huden. La mig i ett varmt bad och hoppades att det skulle kännas bättre efteråt, eller hur! Fick feberfrossa och tempen visade 39.4 grader. Hoppade i sängen och låg och vred och vände mig hela natten. Tog av mig täcket och satte på mig täcket...

Igår öppnade jag på jobb, så jag körde till jobb och öpnnade 6.15 sen körde jag hem igen runt 7.30 när de andra kommit och när vi fått tag i en vikarie.

Låg i soffan och sov hela dagen igår och idag lär det inte vara bättre. Ska ringa vårdcentralen så att de får kolla upp min hals, då den inte blir bättre utan snarare sämre...

Blogga mer!

Kiss kass vädelös, måste börja blogga mer...

Glömsk

Jag är jätte kass på att blogga, glömmer bort bloggen. Kom precis på att jag kanske borde blogga lite.

Igår var jag på en Trafik kurs på Stadshuset, som gatukontoret håller i. Det var med jobb och det var trevligt. Fick lite att tugga på innan det började.

Imorgon ska vi ut till Svedala och bjuda mormor på middag. Jag jobbar till 18 så efter det ska vi köra dit.


Jag och Koko i Falsterbo =)

Home alone

Nu har våra gäster åkt hem igen. De 10 dagarna som de var här gick fort. Lite trist att komma hem efter jobb nu när det är tomt här hemma. Igår kändes det inte som fredag, kändes som att jag skulle upp till jobb idag, men icke. Igår när jag kom hem från jobb, så köpte jag The Sims 3 och sen dess har jag suttit fast vid datorn haha. Det roligaste är att bygga husen, resten skiter jag egentligen i haha, men det måste göras om jag vill kunna fixa till huset =)


Koko var ute igår och spela bowling och roa sig på allas älskade Slitagé(Etagé). Jag roade mig på annat sätt, The Sims 3 haha


Domkyrkan i Linköping

Soffan

Idag har jag varit iväg på Ribban med våra gäster, vi promenerade i det underbara vädert. Det blåste inte för mycket och inte för lite, det var lagom varmt och skönt.

De åt gammeldags glass; 3 kulor glass, mjukglass, jordgubbssås. Jag drack Loka och vi njöt i det fina vädert.

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Amra, Esad och mala Ajla :) Vi snackade politik och käkade massa gott hehe Jag är rent slut så jag satt nästan och somnade i soffan haha Är nu hemma och ska snart bege mig till sängs eftersom jag börjar 6.15 imorgon.


Jag i Linköping på First Hotel =)

Besök

Ja då har vi haft gäster i 7 dagar och de åker hem på torsdag. Idag har vi varit runt lite överallt, Swedala Outlet, Burlöv center, Ica maxi...

Nu är Koko iväg och kollar på nån jävla match, när den är slut så ska vi till lilla torg och möjligen till Casinot senare.




Jag i Linköpings domkyrka.

Jag har blivit med Macbook Pro :)

Montag igen. Igår var vi iväg med våra gäster på en roadtrip i Malmö, Malmö by night! Vi körde runt lite överallt och det var intressant för dem, de ville se havet så vi körde ner på Bo01, svinkallt var det!

Nu ska jag snart iväg och möta upp Natha, ska lämna en miniräknare till henne som hon behöver nu när hon pluggar matte!!! :)

Sen har jag blivit med Macbook Pro oxå, super kul!

Kvällsaktivitet

Idag har jag städat, handlat och fan och hans moster. Är rent slut och jag är egentligen inte klar... Men Koko's kusin kommer inte förrän på eftermiddagen då han blev övertalad att flyga istället. Det är bra för min del, för då hinner jag med allt jag ska =)


Nu ska jag ner snabbt i tvättstugan och kolla till tvätten och sen ska jag göra mig klar för en kväll på Lilla torg med tjejerna =)



I bilen på väg hem från linköping...

Ilva, Ikea...

Nu är det lördag igen och min lugg är fin haha. Har storstädat sen 8.30 och är fortfarande inte klar, vi får besök imorgon och då måste det vara städat haha. Måste rensa ut lite ur garderoben så att de kan hänga kläder där.


Nä nu ska jag bege mig mot min mamma, som oxå ska med till Ikea...



Uppe i Linköping, innan vi skulle ut och käka och fira min 25års dag! Snart är jag torr bakom öronen hahah

Nu vart det klippt!

Hejsan svejsan pilla dej i nejsan!

Fredag idag, vi har haft planeringsdag på jobb vilket var skönt. Vi fick gjort massa saker som behövdes i verksamheten.

Efter jobb körde jag hem och slappade till jag skulle till frissan. Men de ringde 40 min innan jag skulle vara där eftersom det kommit in en avbokning så jag stack dit tidigare. Natha kom dit och höll mig sällskap.

Jag beslutade mig för att klippa lugg, jag är nöjd medan koko tyckte det var skitfult tydligen(han måste tydligen vänja sig)...




Imorgon är det storstädning som gäller, eftersom Koko's kusin och sambo kommer på Söndag och stannar en vecka. Usch massa att städa och sen tvätt på kvällen...

RSS 2.0