Fisksoppa

Idag har jag jobbat 11-16, fast det inte känns som jobb. Kommer nog få min EXTREMT trevliga vecka snart för jag är mycket mycket irriterad.

Efter jobb åkte vi hem till min pappa och hans sambo och käkade deras kända och gudomliga fisksoppa. Innan när jag hörde ordet fisk så kunde jag sluta lyssna, men sen jag smakade soppan första gången så är jag frälst =)

Kom hem för en stund sen och jag känner mig rastlös :S


Smörgåstårta+melodifestivalen


Myspys

Jag har länge velat ha en STOR ljuslykta i vardagsrummet, men jag tycker att de är rent för dyra. De jag fastnat för de på Lagerhaus och där kostar de över 500kr och det känns sådär att lägga så mycket pengar på det. Men nu hittade jag ett annat sätt att ha ljus på golvet.



Jag har hur många ljus som helst i vardagsrummet hehe

Shopping

 

Ni anar inte hur skönt det är att vara klar med skolan och ha börjat jobba och kunna shoppa utan att behöva tänka på om det finns pengar till det... Idag blev det lite saker från Mobilia och Burlöv center, Koko var med mig haha han lovade mig dte i torsdags =)

Freitag

Idag stängde jag på jobb, det sista barnet var ensam kvar i 1½ timme, 17.45 kom jag iväg från jobb. Sen provade vi Mcdonald's box med nuggets. När Dralle kommer från jobb ska han ta med pizza snacka om att vi är grisar hahah

 

Har hunnit vara inne på Entré med Natha och Josse med och shoppa lite.

 

Klänningar från Gina Tricot och Bh(Bysthållare) från H&M.

 

 

Ska lägga mig så fort jag käkat pizza för jag är super trött, synd att jag ska upp och tvätta 7 på min lediga dag... Vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag har kommit på att jag bara är ledig 2 dagar i månaden haha.

Real housewives

Ikväll är det The real housewives, de är så roliga haha

Imorgon stänger jag, så det blir nog kuligt. Idag fick jag min första riktiga lön från detta jobbet, känns bra.


Ska göra egna semlor idag (laktosfria)!

Oj några dagar

Tisdag tisdag tisdag. Idag har jag jobbat och sen varit på en kurs på kvällen. Imorgon är det onsda och ytterligare en arbetsdag. Jag trivs himla bra på mitt jobb! =) Jag ska nog införa dagens barncitat, eftersom barnen jag jobbar med är så roliga haha

I lördags var vi uteb och firade min farbror som fyllt 60 år i januari och då tog jag massa paparazzi bilder på min farfar och mig haha


Jag och farfar Calle


Kvällens klädsel

Jag tog en massa bra bilder under kvällen, men när jag sen överförde dem till datorn så insåg jag att kameran varit inställd på mms bilder och har kass kvalitet, ÅNGEST!




Idrott och hälsa

Jag är en av många mjukiskläder fantaster. Nu har jag nya kläder i min samling haha




Varmare ute än inne

Ny arbetsvecka, det känns konstigt att jag äntligen är klar med skolan. 16 års skolgång är näääästan klar. Vill ju vidareutbilda mig till specialpedagog men vi får se, måste först arbeta i 3 år.

Jaja i alla fall så kom jag till jobb imorse vid 6, då det är jag som öppnar på måndagar. Iskallt inomhus, värmepumpen hade stängts av under helgen. Min första arbetsdag var det samma sak. Då hade vi 2 grader inomhus. Idag vet jag inte vad det låg på, men gissar att det var ungefär 8-10 grader. Kallt som fasiken var det i alla fall.

Tog någon timme innan vi fick igång den och när jag gick hem 13.30 var det fortfarande kyligt. 2 gånger inom loppet av 3 veckor är sjukt, antingen måste hela värmepump skiten bytas ut eller delar av den.



Alla hjärtans dag

Ryggbiff, potäter och sallad

 

Hemgjord semla (hjärtformad)


Frisyr

Blekfis


Nu har jag äntligen klippt mina toppar. Har inte klippt mig på 6 månader så det behövdes. Håret känns fräschare och lättare.


Fler skor...

Knallrosa mjukis"kofta"(den ser inte riktigt ut som på bilden)

Mjukisbyxor(man ser koftans "riktiga" färg på denna bilden)

Flip-flops, ballerinas, mjukisskor? haha

 

Koko blir lika glad varje gång ett par nya skor lyckas komma innanför ytterdörren. Ytterligare 3 par skor som jag inte kommer använda haha Men dessa kommer jag  att använda...

 

 


Läsare



Jaha idag eller rättare sagt ikväll fick jag höra att det fortfarancde finns folk som läser bloggen. Har inte kollat statistiken på ett bra tag. Får kanske dra igång att blogga lite mer nu då. Ska försöka ta fler foton, vilket jag glömde göra ikväll när vi hade besök.


Har haft 1000 saker att göra idag. Först var jag hos frisören 10-12.30 sen var det iväg till Maxi och handla en jävla massa mat. Va fan måste man äta för! Hem och slänga skräp, hade massa papper och kartonger, sen var det upp och städa, bläää. Men fint blir det efteråt haha

Sen nu på kvällskvisten har vi haft besök av Koko's kusinbarn Kićo och hans flickvän Elin. Koko's kusin Salle var också förbi en stund. Vi kollade på melodifestivalen halvt om halvt medan Koko sprang till sin sport i de andra rummen. Tennis på datorn och fotboll/ishockey på tv'n i sovrummet.


Just nu är jag rent slut och ska kränga massa onyttigheter och sen sova. Har haft en trevlig kväll med trevligt sällskap, det får vi göra om!


Hoppas alla haft en trevlig eller har en trevlig lördag! =)


 

Har förresten beställt saker från H&M som kommit, ska hämta ut dem imorgon! =)

 


11 dagar

Nu har jag arbetat 11 dagar i streck. Känns inget speciellt faktiskt, imorgon blir den 12:e men sen är jag fri på lördag. Gäller att passa på så länge man icke har barn...

På lördag ska jag till frisören och färga min utväxt och klippa topparna. Förra gången färgade hon utväxten aningen mörk så min utväxt syns väldigt tydligt. Ska säga åt henne att inte göra det så denna gången.


På denna bilden så ser man hur mörkt mitt hår är i hårbotten...


Känner hur kass jag blivit på att blogga, hinner inte med ett skit efter jobb. Möjligen därför som jag inte bloggar, har inget att blogga om förutom barnen på jobb, men det går inte eftersom det är sekretessbelagt...


Söndag

Ja då är det söndag igen, min 8:e arbetsdag. Nu är det ytterligare 5 dagar att arbeta innan jag är ledig i 1 dag.


Det är tänkt att vi ska ha examensfest och en mycket försenad bröllpsfest för min släkt och Koko's familj, men vi får se om det kanske blir uppskjutet. Men idag blir det (mat)fest hemma hos oss iaf eftersom vi ska äta VÅFFLOR!!!

Måste bara säga att jag trivs himla bra på min arbetsplats(peppar, peppar ta i trä)!

Förkyld

Jag har lyckats behålla min förkylning och nu är den som förut, nyser hela tiden och snorar.

Har haft tankarna på annat håll och inte orkat ta mig tid att blogga då vi fått reda på att Koko's brorson har en tumör i magen. Återkommer när jag känner lust igen.

RSS 2.0