Kiss kass värdelös

Ahhh vad jag är kass på att blogga, men då vet vi iaf att det är som det ska vara ;)

Har fått för mig att börja träna och äta rätt nu en vecka innan semestern... Korkat, det behövs flera veckor innan resultat, men det känns bättre psykiskt hehe. Så nu har jag varit på gymmet varje dag, ska dit strax, hoppas på lite folk en fin sommardag som denna. Maken min är på bio och kollar på Robin Hood, så får sysselsätta mig på annat sätt, vilket bara är bra :)


Semester om 1 vecka!!! 3 veckor i Serbien tackar vi inte nej till :)


Sony cybershot w350

Idag köpte jag en ny kamera =) Tyckte det var dags nu innan sommaren =)


Utebliven examensfest

Eftersom examensfesten som jag skulle haft blivit inställd tills vidare, så har människorna runt mig tröttnat haha Aå jag har fått presenter lite här och där, eftersom de inte tror att den kommer bli av. Men det kommer den att bli eftersom spriten redan är inhandlad och står och väntar.


Av min moster Anki fick jag detta pilgrim halsband och skon som är Thomas Sabo fick jag av min mormor. Jag har ännu ingen kedja att ha skon i, så den får hänga i halsbandet så länge =)


Trötter

Känns som jag har haft denna rubriken hur många gånger som helst.


Käkade precis sushi, är i en månads tid en fotbollsänka. VM har startat och Koko sitter och kollar 24/7...


Nu ska jag ta och städa...bläää

Sjung om studentens lyckliga dar!

Då är det studenttider igen. Idag var jag på min kusin Mathias student, det var kul för han var "lite" full när vi kom hahaha


Är fortfarande förkyld, en sån jobbig förkylning som sitter långt in. Går inte att snyta ut, men jag är ändå inte täppt. Är lite jobbigt och snacka då de är slemmigt i halsen...


Idag kom skattepengarna, yey! De går rakt in på semesterkontot =) 3 veckor till semestern!

Ansiktsbehandling

Idag var jag på en ansiktsbehandling på Len Hud i Malmö. Det var så skönt och avslappnande. De har sjuka väntetider om man nu inte kan gå hur som helst. Jag bokade denna tiden i början av april... Sen köpte jag ett mineralpuder/pulver som jag ångrar, tror inte jag kommer att använda det :( 500kr åt helvete... Är ibland rent för impulsiv...


Var iväg och fikade med mor min oxå och sen var vi en runda på IKEA. Där hittade jag ett skoskåp som jag varit ute efter hur länge som helst, minst 2 år. De sålde de för halva priset! Så nu har jag kämpat som en dåre med att sätta ihop det. Måste bara handla beslag med, för jag ska hänga upp den på väggen och inte använda benen på den...

Vagel

Ahh jag har fått en vagel(?) på insidan av övre ögonlocket... Det irriterar som in i bomben, stör när jag blundar och stör när jag har ögat öppet. När jag blinkar så blir allt suddigt. Inte lätt alla gånger :)


JÄVLA stenskott!

Fick ett jävla stenskott förra lördagen. Inte en bil i närheten och ingen bro i närheten. Retfullt som fan. Körde till carglass i måndags och fick det fixat, kostade inget eftersom jag har Länsförsäkringar. Men han nissen som skulle fixa blev lite chockad att det hade spruckigt så mycket.

 

Idag skiner solen och jag är genomförkyld! Ska till frissan och klippa lite toppar och sen ska jag på examensfest hos min kusin. Hans examensarbete blev utsett till årets bästa, så han och hans examenspartner fick ett stipendium på 10.000kr.

 

Ha en trevlig dag i solen =)


Kina mat

I söndags på Mors-dag så var vi i Svedala och käkade på Kina restaurang med min mammas sida. Det var verkligen kvalitets kina mat, fy fasiken vad gott det var!




Espresso house

 

Hahhaa espresso house har roliga sockerförpackningar!


Shopping

Förra veckan hade Entré "vip-kväll", vem som helst kunde gå dit så jag vet inte riktigt hur mycket vip det var. Jag, Natha och Josse var iaf där och shoppade loss. Jag lite mer än de andra haha *ångest*. Om man handlat i 6 olika butiker så kunde man tävla om en goodiebag och det hade vi gjort, så vi lämnade in namn och tävlade om en goodiebag. Innan de ropade upp vinnarna så sa vi till varandra att det inte fanns en chans att vi skulle vinna eftersom det var många som tävlade, eller hur.... hahahha Nån minut senare ropade de upp mitt namn och vi vann en goodiebag som vi delade på =)

 

Detta shoppade jag under "vip-kvällen":

Byxor och linne från Newyorker

Tröja från Newyorker

Klänning från Mango

Klänning från Newyorker (Lämnat tillbaka)

Linne från Newyorker

Klänning från Newyorker (Lämnat tillbaka)

Kofta från Lindex

 

 

För att det inte skulle bli "orättvist" köpte jag lite byxor till Koko oxå :P hehe

Jeansshorts från Jack&Jones

 

Jeans från Jack&Jones

 


Sladden hittad.

Äntligen hittade jag sladden till telefonen.

Jag har sedan 2002 arbetat extra på Malmborgs Mobilia och i lördags var det min sista dag, då jag nu avslutat min utbildning och börjat jobba med det jag är utbildad till. Det var en dag av vemod, men ändå lättnad. Jag har varit med om både det ena och det andra där. De hade lagt ihop till en present till mig och jag fick något som jag pratat om för nån vecka sedan.


Coctail/dessertglas

1 månad!

Idag är det en månad till semestern börjar! Tiden går fort när man har roligt. Har fortfarande inte hittat sladden till telefonen, jävla skit är det!

Idag lämnade jag tillbaka 2 klänningar som jag köpt på Newyorker. När säljaren gjorde returerna så strök hon kläderna jag återlämnat på mitt kvitto, så sa jag att hon inte behövde det, för att jag inte ville ha det utan att hon kunde slänga det. Då svarade hon att det måste hon göra ändå för hon måste behålla det kvittot(?). Vadå behålla det kvittot? Det är ett kvitto som jag ska få tillbaka då jag även handlat andra saker. Vad gör jag om mina andra kläder måste reklameras eller liknande, då har jag inget kvitto att visa upp. Skumt!


VArför köpte jag inte denna klänningen! :'(

RSS 2.0