Roses are red...

På alla <3-dag fick jag rosor av Koko! Det var lite chockerande kan jag säga, det har hänt typ 2 gånger på 8 år haha Han hann inte handla dem själv eftersom han alltid slutar sent, så Dralle köpte dem och sen hämtade Koko dem på vägen hem.

 

VOLIM TE SISATA!!! <3


Kuhinja

Så här ser köket ut för några dagar sen. Det är kaklat, fogat och silikonat =) Imorgon ska vi sätta upp fläkten är det tänkt. Sen ska vi mäta hur mycket lister vi kommer behöva :S



Förlåt...

Jag blir så trött på mig själv, så jobbigt är det faktiskt inte att blogga men ändå bloggar jag inte...


Är tillbaka på jobb efter en veckas sjukdom, känns bra =) Dagarna går fort, ibland för fort. Vi håller fortfarande på i lägenheten. Har lite smått kvar i köket, som lister nere vid köksskåpen och vid sidorna på högskåpen. Sen är dte lister vid dörrkarmar och nere vid golvet som fattas. När det är fixat så är vi klara! =)

Vi borde fixa vardagdrummet också, anledningen till at vi inte fixat där inne är för att jag lovat Koko, han älskar vårt vardagsrum... Men vi får nog ta och fixa det med, när vi är klara med allt annat =)



Jag och Koko i somras när vi hade besök av Ana och Boris =)

Middag på stan

Idag har vi fått köket kaklat =)

Jag ska börja mig göra mig färdig snart, eftersom jag ska upp i stan och äta med 2 vänner. Vi gick i grundskolan ihop och har som tradition at träffas några gånger om året och käka och snacka skit ihop =)


Ha en trevlig lördag, ska visa bild på köket imorron när han fogat =)


Så kan det gå...

Jag har varit hemma från jobbet, HELA långa veckan. Har haft feber, hosta, svårt att andas, halsont hela veckan. Har börjat släppa så smått nu, men har fortfarande feber, vaknar på nätterna av att svetten rinner av mig. Sen ska man behöva vända sig och somna om, det gäller att man hittar ett ställe som inte är blött av all svett, det äckligaste jag vet, blärk!

Var på Granen förra lördagen, när jag hade sjukt svårt att andas, men det var inget. Var på vårdcentralen idag för att verkligen kolla att det inte är något, eftersom jag inte tänker sitta på Granen i 3 timmar någonsin igen och för att jag tänkt jobba på måndag. Saknar jobbet när jag inte är där :(

Nu har jag bestämt mig för att sluta att gulla och kramas med barnen, blir bara smittad av alla bakterier, men svårt att låta bli de är ju så underbara de små liven =) Tänker ofta på vad de kommer att bli för individer då de är större, skulle varit kul att följa ALLA barn som man stöter på =
)
En gammal bild, men det är iaf en bild haha

Inget sug.

Hej hopp pillesnopp!

Har inte haft något sug efter att blogga alls, har dessutom haft fullt upp.

Vi håller på här hemma i lägenheten, min pappa är här varje dag efter jobb och hjälper oss. Det vi har kvar nu är lister kring dörrkarmar och lister nere vid golvet. Sen är det lite småpyssel i köket som ska ordnas. Min pappa opererade handen för 2 veckor sedan, men han har ändå varit här och donat, fattar inte hur han pallar.

Imorgon kommer Marko och ska kakla i köket, så då kommer det kännas mer färdigt, nu känns det som en industriplats trots att nästan allt annat är uppe =)

Har inte tagit några nya bilder, trist jag vet.



Ni får en redan visad bild på badrummet, vi badar VARJE dag nästan haha. Underbart, hur kunde jag vilja ta bort badkaret och bara ha dusch, dumma mej hehehe

RSS 2.0