Cute...

Vi fick en massa kläder av vår kum när han kom hem från USA.

Denna bodyn tyckte jag var super rolig haha


7 dagar kvar!!!

Nu är det exakt en vecka kvar till beräknad förlossning, men jag kommer säkert gå över tiden, tror inte hon kommer innan.

Jag borde städa idag, men jag mår illa som fasiken. Var precis på Maxi och handlade och nu känner jag mig aningen trött. Måste nog vila lite och sen får jag väl ta tag i att städa haha.


En bild på magen från förra veckan, ska ta en ny bild ikväll när Koko kommit hem.

Existensminimum....

Insåg precis att resten av året så kommer vi få leva på vatten och bröd :p hahah Skämt o sido, jag ansökte precis om föräldrapenning och räknade ut vad jag kommer få ut. Det är inte som en full lön, men inte fy skam iheller =)
Igår kväll fick jag ett ryck och storstädade badrummet, skönt att få det gjort och inte illa pinkat av en snart fullgången gravid "kvinna" haha
Imorgon ska jag städa här hemma när Koko är på jobbet. Är ju ledig i veckan så då skulle jag kunna fixa det, men bättre att få det gjort, helst igår...
Måste gå och platta håret för ikväll ska vi på kalas. Tvättade håret igårkväll och det står åt alla håll och kanter, luggen iaf. Resten är lockigt.

Crazy

Det känns så overkligt, jag har levt i detta i 9 månader och ändå fattar jag inte det.


Konstigt

Oj vad konstigt att jag inte ska jobba på flera månader, när hände det sist(förutom sjukskrivningen)... Har lite dokumentation som ska göras innan jag kopplar bort jobbet.

Fick idag en leksak till bebisen av en familj på jobbet, jätte trevligt, absolut inte nödvändigt men jätte trevligt :)

Fick massa kläder till bebisen idag oxå av Helena med familj :) Sen har Sead, vår kum precis kommit hem från USA och han hade oxå handlat massa baby kläder :)

Storstädade toaletten ikväll, skit tråkigt men nödvändigt.


Snorunge

Jag är så jäkla förkyld. Klump i halsen som gör mig illamående, en näsa som rinner konstant förutom när jag ligger ner och då får jag ingen luft... Huvudet känns som om det ska explodera.

Nu ska jag sova och hoppas på att vara frisk imorgon haha Sista arbetsdagen, märkligt.

GOD NATT!


Dåligt riktigt dåligt!

Denna natten har inte varit kul.

Rent genomförkyld, har sovit med en papperstuss i ena näsborren och hostat. Vaknade vid 3 av att Koko inte låg i sängen, såklart låg han i soffan för att jag snarkar haha trams jag snarkar inte ;) Sen kunde jag inte somna om, fick ingen luft då näsborrarna var igenpluggade och huvudet kändes som om det skulle explodera.

Sen låg jag såklart och grubblade och tänkte och mådde dåligt inför förlossningen, ingen nyhet det händer varje natt.... Somnade nog runt 5.30 skulle jag tro, vaknade nu 8.30 och huvudet känns fortfarande inte bra.

Måste till Maxi och köpa apelsiner! Måste kränga c-vitamin för att tillfriskna.


Dubbelhaka!!!

Idag när jag skulle hämta Koko på jobb insåg jag att jag fått en liten dubbelhaka haha. När jag sen kom till hans jobb fick jag höra att jag blivit lite rund i ansiktet haha

Körde en snabb runda till Entré och fick luggen klippt, den bara hängde och slängde.

Har blivit genomförkyld och känner mig lite febrig. Jag är inte varm men känner mig konstigare än vanligt.


Uppvaknande

Jag insåg precis att det är min och Koko's bröllopsdag idag haha Vi är lika förvirrade båda två och har inte ens haft en tanke på det. 3 år=läderbröllop. Grattis oss!

Bifogar en bild på bröllopsdags middagen haha


Dålig igen :(

Jag känner mig kass i halsen, har inte ont men är grusig och slemmig. Näsan är rent täppt på kvällar och nätter. Sover dåligt och det är inte pga graviditeten utan pga den j-la förkylningen... Jobbar 2 dagar till och sen ska jag vara hemma, känns jätte märkligt. Jag börjar få ångest att jag inte ska se barnen på jobb varje dag :(

Ikväll ska jag laga thaigryta hade jag tänkt, fick lura till mig ett super recept haha


Vecka 37+6

Har glömt visa magen på ett tag så här kommer den, ready or not.


Söndag-vilodag

Idag har jag bara slappat. Har haft ansiktsmask och badat och bara tagit det lugnt. Plockat undan lite här hemma, men annars har jag bara legat i soffan. Koko har jobbat och slitit.

Imorgon är det jobb som gäller, sista veckan innan föräldraledigheten börjar.


Knivar!

Oj måste berätta om igårkväll.

Hade sån smärta i nedre delen av magen, en bit ovanför blygbenet. Kändes som kramp samtidigt som det kändes som någon stack mig med knivar i underlivet. Huvudet är redan fixerat så jag vet att det inte är därför, så jag blev lite nervös att det var på väg att sätta igång, ett tag så ville jag inte ligga utan ställde mig upp och tittade på tv haha Hela natten har varit lite konstig, har sovit, men när jag vänt mig har det inte varit roligt.

Det började redan när jag var på mobilia med mamma igår, stack som fasiken i underlivet emellanåt.

Idag har det varit lugnt förutom att jag är öm/har ont i nedre delen av magen. Har hört att jag lär känna när det väl sätter igång så jag tror inte att det är något på gång ännu.

Storlek 50

Har inte köpt så mycket kläder i storlek 50 så det var jag ute och fixade idag. Vill inte ha för mycket i stl 50 eftersom de växer ur det fort.

Köpte bodies i stl 50 och byxor i stl 56. De som känner mig vet att jag inte är superduper förtjust i genusfärger så därför köpte jag ett par mörkblå byxor :)


Tufft

Då har jag jobbat en heldag idag då.

Åkte rutchkana med ett av barnen men fick så ont i svanskotan så det fick räcka med en gång till min stora besvikelse :( Märkte det idag att jag inte är lika rörlig som förr, graviditeten har tagit ut sin rätt. Kan sköta det jag ska på jobb men inte något utöver det :( såsom krypa omkring på golvet eller springa omkring med barnen...

Var på Mobilia med mamma efter jobb och då kände jag hur slut jag var haha. Bara 4 arbetsdagar kvar sen ska jag vara hemma.


Fredag

Idag ska jag till jobb är det tänkt. Börjar egentligen 9 men det behövdes folk redan 8 så jag ska strax göra mig i ordning.

Känner mig konstig ännu, konstigare än vad jag är i vanliga fall. Illamåendet har blivit starkare igen och det tro fasiken det med en 3 kg bebis i magen som trycker och har sig. Jobbigt för mig dock. Nä nu måste jag göra mig klar, ha en bra dag!


Tillväxt ultraljud

Ikväll var jag på ett tillväxt ultraljud och den lilla har minsann växt ikapp, hon är som en vanlig Svensson :) Väger nästan 3kg. Tog 10 min sen var jag klar, denna gången mätte hon bara så hon växt till sig. Fick inga bra bilder denna gång heller, men det kan kvitta för snart är hon ändå ute hos oss.

Mår fortfarande skumt, får värmesvallningar och känns som jag sitter på en båt. Konstigt eftersom mitt blodtryck är normalt och allt annat.


Barnmorskan v37+1

Idag var jag hos min barnmorska. Magen har växt 3cm sen sist jag var där och det är bra eftersom den inte växt något sist jag var där. Hjärtat bankar på som det ska. Huvudet är fortfarande fixerat, det kittlar något enormt när hon ska känna efter var huvudet är. Hon trycker ner mot ljumskarna och jag är jätte kittlig haha.

Inga konstigheter med mina värden eller prover, men jag känner mig fortfarande märklig. Hon tyckte det var bra att jag lyssnar på kroppen och är hemma från jobb. Bara denna och nästa vecka kvar sen ska jag ta det lugnt.

Idag smakade jag Daim glass med päron smak, fyyy vad gott! Älskar päronglass, men vill inte påstå att min mage höll med mig :(


Måndag

Igår var jag och öppnade på jobb och sen körde jag hem igen när de andra kom. Mådde då dåligt efter nattens äventyr. Var rent tung i huvudet och kräkillamående med klökningar. Varje gång jag åt något så stod det mig upp i halsen.

Direkt när jag kom hem från jobb la jag mig i sängen, märkte inte ens när Koko körde till jobb. Vaknade några timmar senare, men kände mig likadan. Tog tempen lite senare och då hade jag lite feber och jag kände mig lite salongsberusad.

Jag ska till barnmorskan idag så jag ska meddela henne så får vi se hur mina prover ser ut.


V. 36+6

Igår var jag 36 veckor och 6 dagar gången. Nu närmar det verkligen sig... Har haft lite för värkar men det är normalt och det kan man ha flera veckor innan det händer något.

Har dock haft lite svårt att sova inatt med mensvärk och ont i ryggen.

Igår var vi på kalas hos min kusin som fyllde 19. När vi kom hem därifrån mådde jag skit. Har inte spytt på ett tag nu, men allt jag ätit kom ut. Usch det är så j-la äckligt. Mega ont i magen.

Så här såg magen ut igår.


Lördag

Dagen har gått fort idag. Var på IKEA en snabb runda, galgar till vuxna och barn inköpta samt spjälsängskudde.

Sen var jag uppe i stan en runda med mamma och hennes väninna Mirjam. Hämtade Koko på jobb och sen körde vi till Bk flaggs match, vinst 5-2!

När vi kom hem var valrossen lite trött och vilade 1 timme :) Sen körde vi en snabbrunda till Maxi innan Koko och Dralle körde till Ivo och Maxim. Jag stannade hemma och bara slappade. Är svintrött just nu så jag ska blunda strax och lär somna inom 5 sekunder efter det.


Kläder

Har fått lite kläder av en vän/kollega som är hur söta som helst :)


Mozzarella

Igår var det egentligen bestämt vad vi skulle äta, men jag orkade inte tillaga det. Det är min maträtt så Koko kan inte tillaga den :p

Så vi beställde pizza vilket är skitbra för min mage, not... Jag tog en med mozzarella, färska tomater och salami. Den pizzan kommer jag inte välja igen, osten var så tjock och stel så det var ingen favorit.

Idag ska Koko jobba, hans kollega är på semester så han jobbar varje dag fram till nästa onsdag. Så vad jag ska göra återstår att se.


Strike a pose

Ahh mår så illa på morgnarna nu igen. Så trist men det är väl nu när bebisen är större och trycker på allt.

Igår hämtade vi vagnen och alla nämner att det ska man inte förrän bebisen är född. Men nu är det faktiskt bara 3 veckor till bf och jag vill ha allt redo. Vill hinna gå igenom hur vagnen funkar med.

Tog foto på oss med vagnen igår haha


Kramar

Jag vet inte var jag hittade denna texten, men jag tycker den är bra iaf =)

Kramar är hälsosamt

Det hjälper kroppens immunförsvar

Det botar depressioner

Det minskar stress

Det befrämjar sömn

Det är stärkande

Det är föryngrande

Det har inga obehagliga biverkningar

Det är inget mindre än en mirakeldrog.

http://linalilja.webblogg.se/images/2010/kram_18742741_105689437.gif


Ledighet

Jag kommer fram till min föräldraledighet att vara ledig på torsdagar framöver. Det är den dagen Koko är ledig från jobb, så hinner vi fixa sånt som behövs innan bebisen och umgås som vi inte lär hinna sen. Snackade med de på jobb och det var helt ok och sen pratade jag med chefen som också tyckte det var okey, tur var det :)

Ikväll har hon rört sig extremt mycket och inte på ett trevligt sätt, det strålar ner i bäckenet och trycker på kissblåsan som redan är tömd. Har hoppat till av smärta ett X antal gånger haha

Imorgon hämtar vi vagnen :) Måste lära mig alla funktioner.


Kvinnokliniken

Ikväll var vi på en storföreläsning som 2 barnmorskor på förlossningen håller i. Jag har läst på så mycket så jag hade inte behövt gå dit, men tänk så hade de sagt något jag inte visste ;) Mår dåligt när folk pratar om förlossningen, börjar gråta direkt, så jag satt med tårar ett X antal gånger under föreläsningen.

Ska sova strax måste bara se klart GCB på kanal 5. Hoppas jag sover bra inatt för jag börjar 7 imorgon.


Exakt 4 veckor

Då var påskafton över. Har haft en trevlig eftermiddag och kväll hos min farbror och hans fru.

Ligger just nu helt utslagen i soffan och känner mig allmänt svullen :)

Vilade lite innan idag, var rent utslagen och 1,5 timme gjorde susen. Hoppas jag sover bra inatt.

Idag är det exakt 4 veckor kvar till beräknad förlossning, men det är sällsynt att föda på exakt datum. Vi får se när hon tittar ut.


Blommor och blad

Idag när vi var hos mormor så fick vi blommor av min mammas kusin och hennes man. I förpackningen låg även en nalle till bebisen :) Hur mjuk och gosig som helst.


Påskmiddag

Då var långfredagen över. Var hos mormor på middag och sen körde vi hem till oss och fikade. Helt plötsligt var klockan 19.30 jätte märkligt. Nu ligger jag utslagen i soffan och bläddrar mellan Let's dance och Råttatouille.

Mina järntabletter är slut så jag måste ut och handla det imorgon har bara tagit 1 idag.

Trevlig Påsk på Er!


Sömnlös i Malmö

Jävla kisseri, nu när huvet ligger där det ska så kissar jag som aldrig förr. Det är först nu som jag behöver gå så många gånger. Värst är natten för då hinner jag börja fundera en massa och har problem att somna om. Har legat vaken 1 timme nu.

Idag/imorgon ska vi hem till min mormor och äta påskmiddag. Sen ska vi eventuellt hit och fika efteråt. Nu när vi är färdigrenoverade så får de äntligen komma på besök haha Min mammas kusin och hennes man är på besök från Stockholm också.

Nä nu måste jag försöka sova trots andningsbesvär, illamående och en otymplig mage :) Tänk att det blir något fint av allt det jobbiga till slut haha BARA 4,5 veckor kvar, svårt att förstå :)


Mmmm gottigott gott.

I tisdags var det dags för barnmorske besök. Jag trodde inte att mitt järnvärde var så himla bra, trots mina 4 tabletter om dagen, men det hade gått upp. Magen har växt 1cm på 1,5 vecka, så den är liten, men ska ju på ett extra ultraljud om 2 veckor. Har gått upp 10kg över min ursprungsvikt och 4 veckor kvar.

I söndags gjorde jag något super gott haha


Fuck off!

Asså jag blir så jävla trött på människor!



Vill bara gråta och lägga mig under ett täcke och komma fram när välden tagit ett steg i rätt riktning!

"Vila middag"

Idag när klockan var 16.30 var jag sååå trött att jag var tvungen att vila mig och jag satte klockan på 17.30 HA-HA-HA! Jag vaknade 19.30 lagom till "halv 8 hos mig". 3 timmar tyckte tydligen kroppen var lagom. Magen var sten hård när jag vaknade, känner mig så uppsvälld när den är spänd.

Dagen på jobb gick fort idag och innan jag gick hem så fick jag mysa med en liten 2 månaders bebis =)

Nu ska jag snart ut och leta upp vår parkering som vi fick igår, eller fick och fick vi får betala för den.


När jag ser detta fotot blir jag sugen på att ha kort hår haha

V. 34+6 dagar

 

Ni behöver inte bry er om min fåniga min hahah

Hon rör sig som bara den, trycker och har sig. På tisdag ska jag till barnmorskan så då får vi se hur mycket magen växt. Den har växt lite, men inte jätte mycket tycker jag. Jag märker inte så jätte stor skillnad bara att ryggen tar stryk.

Ullared

Igår var jag i Ullared och shoppade lite. Det var inte så mycket shoppingen som var målet utan sällskapet. Köpte inte så himla mycket utan jag känner mig nöjd med att ha köpt saker som jag var i behov av inget onödigt alls.

Babystrumpor
Nappar
Schampoo till Koko
Strips till näsa/haka/panna
Hårinpackning
Tandkräm
En kofta(som jag inte ens orkade prova där, men som passade)
Hårsnoddar
Diadem
Blockljus
Chips(som om jag inte kan hitta det billigt hemma :P)
Choklad
Skydd till tandborsten
Matlådor(måste frysa in mat nu till bebisen kommer så vi slipper laga mat haha)
Kökshanddukar
Ansiktsmasker
Babyborste
Dörrmatta
Termos

Köpte mjukisbyxor till Koko och mig i deras sport outlet utanför, samt ett par shorts till Koko.

Jag tror inte att jag köpte mer, men det räckte gott och väl.

Skrämmande


Nu är helgen snart helgen slut...

Idag har jag 36 dagar kvar till beräknad förlossning det känns så overkligt och skrämmande. Har ont i magen när jag tänker på det. Alla babykläder är tvättade och jag har börjat packa väskan så smått. Kan inte lägga ner mina kläder i väskan ännu eftersom jag använder dem på jobbet, mjukisbyxor. Nä nu tänker vi på något annat :)

Hittade gamla förskolebilder på mammas vind haha


RSS 2.0