Halsfluss!

Hahahah det är sjukt att få halsfluss i juli månad...

Blev kass i onsdags, vaknade av att jag hade ont i halsen och att jag var öm på ena sidan av halsen. På jobb så frös jag trots hettan, men hade inte så hög feber. Jag slutade egentligen 15.30 men när det var en timme kvar på jobb, så gick jag hem för då mådde jag verkligen inte bra. Åkte hem och la mig i sängen och mådde allmänt risigt, när Koko gick hemifrån 1,5 timme efter jag kommit hem så var jag kokande het och hade 39,5 i temp. Låg och frös och svettades under täcket. Sov mer eller mindre tills Koko kom hem. Vi hade inget att äta hemma, så med vinglande ben fick vi bege oss till Maxi, det är skitkul att vara sjuk och ha en man som INTE har eller vill ha körkort (NOT!). Köpte yohurt och glass som är lätt att få ner.

Igår när jag vakande så hade tempen sjunkigt lite och jag trodde att jag var på bättringsvägen...men icke...idag fick jag tid hos läkaren och hon tittade ner i halsen och sa direkt att det var halsfluss...

Hämtade min Kåvepenin efter läkarbesöket och nu har febern stigit igen och halsen känns värre än igår, men det blir väl bättre och bättre dag för dag ;)

Hoppas ni får en trevlig helg!


RSS 2.0