En sockerbagare...


Ikväll har jag slagit rekord i matlagning haha Jag har gjort pita med ost, pita med kött, burek och bakat bullar. Jag är ganska slut nu och både jag och Koko är mätta och belåtna haha Vi ska äta det imorgon när vi ska bort och fira nyår.

Vad ska ni hitta på imorgon?


Leif "loket" Olsson + 47"

Nu har jag precis installerat vår nya tv. Vi var iväg på NetOnNet precis innan de stängde och köpte en 47"(tum) Lcd tv. Vi tänkte ha en 42" i vardagsrummet, men nu blev det en som var några tum större. Så fort vi packat upp den och ställt den på tv-bänken, så ångrade jag mig ahha. Den ser enorm ut, vill ni gå på bio men inte har råd, så kom hem till oss hehe

För er är kanske 47" inte så stort, men för mig är det =)


Tada vi fick "Loket" på köpet ;)

TomtenissA

 

 

 

 

 

Som ni märker har jag varit en TomtenissA hela julen hehe. Ganska skönt, för då kunde jag gömma min fula utväxt hehe

 

På Julafton jobbade jag till 14.17 exakt. Sen åkte jag hem och bytte om och körde hem till min pappa och hans sambo. Koko förljde med detta året utan att jag ens behövde fråga, han VILLE följa med (kors i taket).

25:e December, så var vi hemma hos min svärmor och käkade och delade ut klappar till barnen. Sen körde jag hem till min moster och hennes man för att fira jul med mammas sida. Jag har 100 olika sidor att fira jul med känns det som haha En stor familj =) Pappas familj, Pappas sambos familj, Mammas familj, Kokos familj...blir många julaftnar! =)

 

Ska ta foto på klapparna sen, så ska ni få se vad vi fått.


Latmasken själv

Jag ber om ursäkt för mitt icke existerande bloggande... Har helt enkelt inte orkat engagera mig i allt jobbande, skrivande och ätande. Men jag tror inte ni bryr er så mycket om jag bloggar eller ej ahha så roligt är inte mitt liv.



Snö! Fy fasiken vad kul det var att snön låg så länge =)








Jul, jul strålande jul...

vägverket: stanna inne!

jag varken kan eller vill stanna inne idag. vill inte hålla mig borta från vägarna.    

Bullbak

Jul, jul strålande jul!


Nu är det sista jäsningen och sen ska bullarna in i ugnen =) Sen ska det krängas bullar tills jag somnar med en i mungipan ;)












Mmmm har redan tryckt i mig 5 stycken hahah

Slira i snön =)

Som sagt jag älskar, verkligen ÄLSKAR att slira med bilen i snön!

Idag har jag varit hemma hos min examenspartner och skrivit hela långa dagen. Vi tog inte paus en enda gång, vilken känns bra. Vi blev totalt klara och mailade vår handledare och hoppas hinna träffa henne innan julafton, vi får väl se om hon är pigg på det.

Nu sitter jag och degar i soffan haha. Vilket passande uttryck för jag håller just nu på att baka lussebullar haha. Det är årets första lussebullar, jag brukar i vanliga fall göra de först någon gång i november.


Idag fyller min älskade pappa år och imorgon ska jag dit på kalas. Imorgon är Sveti Nikola(slava), men jag jobbar till 19 så jag hinner inte riktigt med allt jag skulle vilja. Men det löser sig.

Hoppas ni får en trevlig fredag.

Like a child...



Jag blir som ett barn, så fort det finns snöpå marken haha Jag vill bara ta på mig mina varmaste kläder och hoppa ut i snön och virvla runt =) Men han här hemma är inte så pigg på det hehe Imorgon ska jag ut och slira med bilen om snön ligger kvar hahah Love it!



Massa klappar under den doftande granen



Minns ni?

Jag kollade igenom gamla papper och slängde en massa och då hittade jag detta...



Kommer ni ihåg dessa hahaha man fick alltid dem i Frida tidningarna.

Ge-kås bilder

Jag ville äta kebab i pitabröd, men de hade inte pitabröd, så det fick bli en kebabtallrik. Lite fick man för 70 kronor!


Natha, jagvågar inte ha en större bild för då blir hon arg haha



Josse hehe


Kevin hade vi med som sällskap. Det gick SUPER bra, fast att hans mamma ringde och frågade om honom hela tiden ;) haha


Kevin framför julstjärne julgranen som Natha inte tålde haha


Natha var kinky och ville köpa ern piska(okey då, jag tvinga henne att hålla den, dock var hon inte svårövertalad)


Jag med påsar från MQ outlet och Sko-boo


Josse sov på vägen hem...


Natha sov på vägen hem...


Jag körde hem som en zombie


Samma jävla utsikt hela vägen hem, blä


Köpte inga speciella saker denna gången...

Jag köpte mer än det jag visar, men jag kan inte visa allt då vissa saker ska vara med i vår julklappslek :) Men jag köpte inget överdrivet som jag brukar haha Jag blev chockad när jag bara betalade 1020kr hehe

Köpte en tröja till mig och en till Koko på MQ outlet =)

Ullared-Gekås

Jag återkommer med bilder från Ullared-Gekås senare är helt slut.

Indisk mat

Idag har jag varit och skrivit examensarbete hela dagen. Jag kom till min examenskollega vid 10. Vi åt frukost till 11.30 och sen skrev vi lite. Hon var nämligen tvungen att gå till sjukgymnasten 13.00 så hon släppte av mig på min mammas jobb, så jag kunde hämta intervju svaren. Sen var det hem till henne och fortsätta skriva. Senare blev vi bjudna på indisk mat och vi åt i ca 1 timme haha Med andra ord, en stor del av dagen gick åt att äta och prata skit haha


Kväll...

Då var tisdagen slut då. Tiden går fort när man har roligt.

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har varit och skrivit på mitt examensarbete. När jag satte mig i bilen i morse så stank det Ćevapi, eftersom vi käkade det igår på vägen hem hehe.

Jag har hunnit jobba 3½ timme minsann och där hann jag träffa på en sur liten man haha
Bilagorna till kvällstidningarna får INTE säljas separat eller med en annan tidning än den som den är ämnad för (kvällstidningarnas regler). Varje enskild butik väljer själv om de vill följa de reglerna tydligen, fast egentligen inte. Butiken jag arbetar i följer det i alla fall. Detta har gällt i flera år, men inte förrän nu det senaste året har de blivit riktigt STRIKTA med det, efter klagomål från kvällstidningarna gissar jag.

Jag: Jag kan tyvärr inte sälja denna utan aftonbladet.
Liten man: Nähä o varför det?
Jag: Det är kvällstidningarnas regler.
Liten man: Det har jag kunnat göra tidigare.
Jag: Tyvärr får jag inte det, det är deras regler.
Liten man: Alla andra säljer dem.
Jag: Det är upp till dem om de inte vill följa deras regler.
Liten man: Då ska vi kanske börja handla i en annan butik.
Jag: Det är upp till er, men jag kan inte sälja den utan aftonbladet.

Kan anses vara en skitsak, men men. Saker jag stör mig på är om han verkligen trodde att jag skulle säga: Snälla snälla handla inte i en annan butik, du får lov att köpa bilagan(!) Om man har samma problem varje gång man jobbar om dessa JÄVLA bilagor så tröttnar man. De hotar jämt med samma sak, men ändå ser man dem komma dagen efter och handla.


Ge för helvete inte ett ultimatum om du inte tänker hålla det!

 

 

 

 

Tack och god natt! =)


frallor

ligger just nu i sängen halvt borta. ska hem till min examenskollega snart, hatar tidiga morgnara(valt fel yrke hehe). ska handla bullar med mig så nu måste jag resa migå denna nya telefonen är super för jag kan blogga trådlöst..

Jul jul, strålande jul.

 

Jag älskar att tända ljus i hela lägenheten under vintern, det blir så mysigt. Problement som alltid uppstår är att de slocknar innan kvällen är slut, skit jobbigt att gå runt och byta värmeljus i hela lägeheten, dagens I-landsproblem.



Entré's julpyntning är så himla fin och mysig, borde flytta in där nu under julen =)


Montag

Idag har jag åter igen varit på min mamma jobb, men denna gången var det i intervju sammanhang. Behöver lite intervjuer till vårt examensarbete. Mutade dem med Gibanica haha

Just nu sitter jag och planerar min, Natha och Josses tur till GeKås på lördag. Får se hur dett slutar, lär spräcka budgeten rejält haha Men det gör jag varje gång, jag är ingen Ros-Marie, Ing-Marie eller ***-Marie vad hon nu heter.


Ska skriva lite examensarbete strax, sen blir det sängen för det blir en lång dag imorgon...

Födelsedags lördag

Kvällen startade med att jag sprang som en idiot till bussen, busschauffören såg mig men när jag var 5m från bussen så körde han iväg! Tur ni inte hörde min svordomar, men jag har sagt det förut och säger det igen. Jag HATAR buss-chaufförer! Ni får tycka precis vad ni vill, men detta är min åsikt.

När jag sen sitter och väntar på bussen, så kommer en alkis som knappt kunde stå upp och som rökte sina skabbiga cigg. Han frågar mig vad klockan är och jag säger då kvart över. Då svarar han "kvart över vad?" med en ton som om jag vore helt dum i huvet. Snälla nån hade jag sagt kvart över sex hade han trott mig. Kålhuve. Aningen irriterad.

När jag sen väl sitter på bussen, så kommer det på 3 araber, ja jag vet att de är araber för buss-chauffören frågade dem och lät dem åka gratis, ni vet gratis är bäst... I vilket fall som helst så när han ena gick förbi, full som ett svin(stanken avslöjade honom) så blinkade han med ena ögat och fösökte se sexig ut när han sa hej. Så jag sa hej då, hatar sånt...


Nu till det roliga!


Kvällens klädsel


Natha och en av hennes presenter från oss


Natha och Josse


Gottebordet


Malou, gravida Amra och Esad


Jag och mina seger-fingrar


Sexeyyy


Jag gjorde en fläta(svans) av Nathas fransklänning


Presenten, no.1 på topplistan. Mr Rabbit haha


Present no.2, collage


Blev pålurad ett rött läppstift


Ett leende 01.45


Full utstyrsel, leggins, linne, kofta =)


Vi hamnade på Centiliter&Gram och stannade 1 timme, sen drog de andra till Harrys(jag hatar det stället haha) och jag tog en taxi hem =)

Kvällsmat mmm

Het soppa, Gibanica(nybakad mmmm), Fil och Loka

 

Idag blev det smarrig kvällsmat. När jag ätit ska jag visa bilder från igår.


Fest

Idag blir det fest. Natha fyller år på måndag, så vi ska fira henne idag. Vi har köpt en massa hemligheter till henne, ska bli så kul så kul så haha Vi har en massa överraskningar, hoppas hon uppskattar det! =)

Mår aningen illa, vet i fan varför. Borde kränga nån macka och se om det hjälper...


Jag ska ta en massa foto med den nya mobilen, så de kommer upp imorgon =)


Jubb

Nu sitter jag rent svart under ögonen efter en varm dusch. Måste göra mig klar nu, för jag börjar jobba 12 och innan dess ska jag hinna handla en present.

Är helt död idag känner jag och jag förstår inte varför, men men.

Nu måste jag rusa, ha en bra lörDAG alle sammans =)

Köttfärspaj

Ikväll blev det köttfärspaj till mat, det smakade riktigt bra.




ExamensARBETE

Att skriva är verkligen ett ARBETE, inte så som alla andra har beskrivit det. De har beskrivit det som en j-la plåga som man våndas över dag och natt!? Ja inte jag i alla fall, men jag blir alltid nervös mot slutet, men aldrig under tiden jag skriver. I alla fall, så är vi snart klara, vilket är tidigt. Vi ska inte lämna in förrän vecka 53, så vi är i god tid tack gode gud (jag är i vanliga fall ute i sista minuten).

Sitter på mammas jobb nu för jag skulle kolla hennes nya frissa. Hon skickade en bild, men på bilden såg det gräsligt ut, men som tur är ser det fint ut i verkligheten. Men sen är det strunt samma, bara hon är nöjd själv...


Det blev Nokia E72 grey metal, så här ser den ut.


Entre

s

Lär mig...

Jag håller på som en galning för att lära mig den nyamobilen, det finns en massa nya finesser, men jag ska nog bemästra de snart.

Ska försöka komma igång med lite mobilbloggning med, om jag lyckas komma på hur det fungerar hehe



Var på Mazda 9.15 imorse för att göra en rostskydds kontroll, när den var klar så fick jag en hälsning från de i verkstaden: Att jag kunde tvättat bilen innan!

Snälla nån, jag brukar vara ordentlig med sånt, men vad i helvete. Har de tittat ut denna veckan, inte lönt att tvätta den, blir för fan smutsig lika fort igen, speciellt i ösregnet igår....

Jag gjorde slag i saken!

Idag när jag körde hem, så skulle jag iväg och köpa en förlängningssladd till vår julstjärna på Burlöv center. Jag smet inom Expert supermarket, för att höra om Nokia E72 grey metal kommit ut, guess what! Det hade den =) men de hade ingen på lager utan den fanns på deras central lager. Jag bad att få numert till Expert på mobiliaoch de hade 5 på lager! Så jag körde som en idiot dit (i rätt hastighet haha) och köpte en =) Så nu har jag blivit med mobil =) SKa ta en bild sen och visa, ska börja mobilblogga nu hade jag tänkt =)


RSS 2.0