Naglar

Denna gången valde jag svartglitter att ha på naglarna. Kunde valt på rosa med, men det vara samma rosa glitter som jag hade på hela naglarna förr förra gången, så det fick bli ngt annat =) Det är roligt att ha lite annat än bara vita, men när jag haft annat än vita ett tag så vill jag gärna ha det vita fräsha =)

 


Min tunga last är Coca Cola, inte bra för tänderna! Kommer in i perioder då jag dricker mycket Cola och sen kommer jag in i perioder då jag inte dricker Cola på jätte länge. När jag inte druckit det på länge och tar en klunk, så smakar det skit och ändå fortsätter jag dricka haha Korkat!



Sovrummet just nu <> januari 2011

Garderoberna i sovrummet. Nu har vi fått dit alla dörrarna och Koko sitter och latar sig i sängen.

 

Sovrummet sett från dörren. Vi har just nu en stationära datorn i sovrummet, får se hur vi ska göra med den sen. Kasta ut den genom förnstert kanske?

 

Sovrummet ser mycket större ut nu om man jämför med hur det såg ut tidigare. Det går inte riktigt att se när databordet står där det gör just nu.


Köket just nu <> januari 2011

Den ena sidan av köket. Fattas lådfronterna som IKEA tror att de får in i februari *hoppas*. Väggskåpet utan lucka fattas en hållare som IKEA ska skicka hem, föhoppningsvis... Kakel ska vi förhoppningsvis sätta inom 2 veckor.



Den andra sidan av köket. Dessa skåpen är nästan klara, förutom passbiten ovanför mikron och några passbitar ovanpå, under och på sidan av skåpen.

Fotomania

Idag ska jag försöka att plocka undan någorlunda här hemma och sen ta lite foto på hur det sr ut här hemma just nu. Ingen får komma hit haha min pappa, jag, Koko och Dralle är de enda som får vistas i lägenheten tills den är klar haha

Måste snabba mig nu, ska iväg och få luggen klippt och förhoppningsvis byta en kofta till en större storlek, jätte söt är den =)



Work work work

Då är fredagen över och vi har fått en massa gjort idag.

Vi har klyddat med elen i datarummet, vad annars. Men nu är allt fixat där inne, förutom att vi måste spackla igen det vi var tvugna att slå upp för att komma åt.

Vi fixade det ena eluttaget i sovrummet och fäste garderoberna. Vi satte även dörrar på gareroberna, fast vi fattas gångjärn till den ena dörren, så det blir ett besök till IKEA imorgon, någon som är chockad?! Ska även köpa galgar, tror jag köpt MINST 1000 galgar på IKEA hahah

Imorgon tror jag att vi ska försöka sätta upp resterande saker i köket, så långt vi kan.


Jag igår i bilen när jag var ute med Natha och Josse.

Kalasbyxor eller kalasburgare

Idag blev det kalasburgare och rotfrukter. Har fått dille på rotfrukter haha det är nu när vi inte fixat elen till hällen ännu, så vi kan bara laga mat i ugnen eller i mikron haha


Mitt andra hem

Jahapp då har vi hållt på i annu en dag här hemma haha Det är dock mest min pappa som fixar och donar. Vi hänger mest på eller tittar. Känner sig lite overksam men litar mer på att det blir rätt och bra om min pappa gör det, vet hur noga han är med att det ska bli rätt.

Idag har vi fått upp luckorna till kylen/frysen och handtagen. Fattades en komponent till vitrinluckan till väggskåpen, så den ska IKEA skicka hem inom 24h. Vi hann med att dra lite kabel, men inte mer än så.





Lådfronterna till bänkskåpen finns inte på IKEA, de vet inte när de får in dem pga det är ont om ek. Förra veckan snackade jag med en kille som trodde att de skulle komma in i februari någon gång. Kul att vi ska ha öppna lådor i 2 månader,,,


Imorgon ska vi fixa med elen, vi har ett rör i datarummet som pajat, där kablarna ska dras, tur min pappa är elingenjör och att han hjälper oss annars hade vi blivit ruinerade haha

Semester!

Nu är det tisdag och från och med imorgon har jag semester i 5 dagar. Har tagit ledigt både onsdag och fredag =) Ska bli skönt, men tro inte att jag ska sitta på röven och lata mig! Pappa har oxå semester så vi ska fixa här hemma i lägenheten, kanske blir vi klara. Jag vet inte, det återstår att se =)



Jag älskar baguette med smör och skogsbärssylt =)

HAPPY NEW YEAR!!!

Då har vi ett helt nytt år framför oss. Förhoppningsvis kommer det hände en massa roliga saker. Jag tog knappt några bilder på nyår :( Jag och Koko tog inte ett enda foto ihop, katastof! Jag tvingar ALLTID honom att ta foto ihop, men det blev inte av helt enkelt och det känns trist.

Håller just nu på att laga mat i den nya ugnen =) Det blri lax idag, vi får se hur det smakar för jag har inga andra kryddor än grillkrydda uppackat haha Ingen spis att koka potatis på, så det får bli pommes. Jag som älskar pommes har blivit trött på det efter 2,5 månaders skräpmat hehe


RSS 2.0