Seeeeeeegt!

Nu är det påsk, snart...

Har inget lust att blogga! =( Vill blogga blogga blogg, men jag väljer att göra annat istället när jag istället kan blogga...


Ger mig själv ångest

Jag får ångest över att jag är så lat, att jag inte uppdaterar som jag lovar...

Nu kommer bilderna från förra helgen...

Kvällens början


Väntan på färjan hem


En del av spriten


Hallå Kaj, Hallå Börje?


Sen blev det middag på båten, bakismat? :P


Öresundsbron


Natha är vaken efter att sovit hela resan haha


Vi närmar oss Schweden


Fyyy vad vi var bakis...


En "fun" lastbil på vägen hem


Mega-pach Riesen


Öl och cider


Vin, vodka, godis etc...


Lakridspipor och Riesen



Detta var en sammanfattning av förra helgen. Tog dessvärre inte så många bilder under lördagskvällen/natten, men det gjorde Natha så jag ska be henne skicka dem till mig.

Utmattad

Mina jobbförhållande håller nog på att ta ut sin rätt, jag har varit extremt trött och orkeslös hela veckan. Sitter just nu i soffan och funderar helt seriöst på att gå och lägga mig, jag är så jäkla slut.



Dienstag

Imorse när jag kom till jobbet kändes det som om det vore torsdag, fast att tisdagen knappt börjat. Hur underbart är det inte när man trivs med sitt jobb! =)

Det har varit en hektisk dag idag och jag är som vanligt helt slut haha

Home again

Fyyyyyy vilken resa säger jag bara, bakis bakis bakis haha Natha somnade i bilen men jag har varit vaken hela dagen, måste lägga mig snart då jag enbart sov 3 timmar i natt. Mår illa fortfarande och var fortfarande full imorse när jag vaknade. Koko var oxå ute igår och han skulle jobba idag, men när jag ringde från båten så var han hemma och sjukt bakis hahah Han har legat hela dagen i sängen, jävla glidare!

Sa visa bilder imorgon, blir inget idag för jag orkar helt enkelt inte, men det blev en j-la massa sprit iaf haha

Bakis & Bordershop

Oj oj oj vad jag är bakis! Blev aningen för mycket igår när vi var ute, blääää. Känner att det går upp och ner i halsen och strax ska jag bege mig mot min pappa och sen ska vi till Rödby. Nä nu ska jag kolla om Natha är vaken så att vi kan bege oss, detta var illa. Har sovit 3 timmar så jag får välmse om jag somnar i bilen, eftersom resan till Rödby tar sin lilla tid.

Torsdag

Då är det tordag igen då. Veckorna går extremt fort tycker jag. Var precis hemma hos Koko's mamma och käkade Pasulj(bönor), mmmmm.

Idag är jag väldigt trött kan jag säga, ska kolla på Criminal Mind och sen ska jag hoppa i säng.

På lördag ska jag på kalas till min moster i Skurup och på söndag ska jag till Bordershop med min papps!

Jag vill tatuera mig =(

Klart...

Ja då har jag rensat ut den ena garderoben och nu återstår en. Då har jag inte rensat bland Koko's kläder haha vilket projekt detta är.

Ska sova nu för jag är dunder trött.

Ska försöka ta en bild på garderoben och på kläderna jag rensade ut, men de kommer upp sent imorgon kväll, för jag har massa att stå i imorgon efter jobb och jag är inte hemma förrän efter 20.


Sov gott!


Jag är sugen på sushi(mitt i natten?)

Projekt: rensa garderoben!

Idag är jag sjukt trött eftersom jag öppnade idag. Jobbade över till 16 då vi var ont om personal. Men jag kan knappt stänga våra trådbackar i garderoben, så nu blir det att rensa ut allt skit som jag inte använder!

Jag behöver större garderob!

Jag H-A-T-A-R Mazda!

Jag har haft så j-la mycket klydd med min nyckel. Det har slutat funka och jag har fått ny, sen har den pajat och jag fick en ny. NU IGEN SÅ ÄR DET KLYDD. Kan varken låsa eller låsa upp med nyckeln och bilen låser upp sig själv!
Bilen är 2009 års modell och det har varit så mkt klydd med den, nu jävlar ska jag på biljakt! Ska slänga Mazdan åt helvete!


Ursäkta utbrottet, men nu får det vara nog! SKa dessutom köpa en bil som vi ska kunna köra ner till "juggan" med...

Illamående

Jag tror inte att jag har fått tillräckligt med sömn de senaste dagarna så¨jag mår aningen illa och har yrsel... Jag sov ca 5 timmar, torsdag-fredag och sen var jag uppe från 5.30-01.30 inatt och upp och jobba idag. Ska stoppa i mig lite mat och sen slapp i soffan tänkte jag.

Har rensat min dator på allt, så måste ta en massa nya bilder =)



Riktigt trött

Jag är sååååå trött idag kan jag säga. Har spänningar i bakhuvudet och känner mig allmänt kass.


Varför köpte jag inte denna???

MR

Ahhh jag är så trött att jag egentligen inte orkar blogga, men nu är jag här.

Dagen började med att jag stressat la ner tvätt i maskinerna innan jag körde till jobb, då var klockan 6.40. När jag kommer fram till jobb inser jag att jag INTE börjar 7 utan att jag börjar 8. ÅNGEST! Men inte lönt att åka hem, in och fixa med papper.

Vid 12.30 körde jag hem och hämtade Koko som skulle ner till Trelleborg och magnetröntga sitt knä. Det tog ca 15 minuter så det var okey. Tillbaka till Malmö och lämna Koko hemma och sen iväg tillbaka till jobb hehe.

Nu är jag äntligen hemma och jag är rent slut =( Ska hoppa i säng redan nu...

GOD NATT!

Nytt igen...

Har beställt skor och en bikini från Nelly.





Skorna kostade bara 199kr har jag för mig =) Så det var överkomligt hehe

Vi har susi oxå!

 

Idag blev jag extremt sugen på sushi så det fick bli det till middag idag, gott var det.


RSS 2.0