Bindvävsknuta

Idag har jag opererat bort en bindvävsknuta i bröstet. Skulle vara på UMAS 7.10 och vara sövd senast 7.30. Jag tvivlade på att jag skulle hinna det, men jo minsann 7.30 låg jag i op salen och var på väg att somna.

På väg till uppvakningssalen så frågade jag tydligen 4 gg om knutan var stor haha Jag var rent väck.

Jag blev pigg fort efter narkosen, väntade bara på att läkaren skulle bli klar med sin operation så att jag kunde bli hemskickad. 11 kom jag därifrån och åkte hem till Maxim, Maja och Ivo där Amelija och Koko hade varit under tiden. De bor precis vid sjukhuset så Koko hämtade upp mig istället för att jag skulle gå, vilket var onödigt.

Min smärta låg som högst på 3 av en 10-gradig skala, sen från ingenstans så kändes det knappt alls. Jag mår bra, är självklart öm, men ingen smärta ännu. Har fått utskrivet Ipren och Ibumetin som ska tas när jag lägger mig ikväll.


Magsjuka

Tror mitt <3 har fått en släng magsjuka. Har bytt bajsblöja säkert 15 idag, rent röd. Fy fasiken, magsjuka+sårig rumpa= dålig kombination.

Förutom det så käkade vi lunchbuffé på Pizza Hut, det var innan vi insåg magsjukan. Jag har varit sugen på deras pizzor hur länge som helst! Det var gott när vi var där, inte så kul när vi kommit hem och min mage insåg att förbjudna ingredienser smugit sig in. Måste ändå säga att det var värt det!


Första gången...

Det finns en första gång för allt. Idag gungade Amelija för första gången i det härliga vår vädret, vi tog till och med av mössan. Hon älskade att gunga, sprallade med benen och skrattade. Vi åkte även rutchkana ihop :)

Kuma Maja o Mali kum Maxim var förbi och lekte med oss på gården.

När vi kom in så värkte mitt öga något fruktansvärt, allt ljus som gjorde det. Jag är väldigt ljuskänslig iom ögoninflammationen. Mår illa som det värker, det är mycket synd om mig som ni märker :)

Nu ligger Amelija och sover och jag lyckas inte somna till min förtvivlan.


Ögoninflammation!

Det har varit en händelserik dag. Vaknade 7.30 av en liten tjej som ville upp i föräldrasängen och mysa. 8.00 ringde jag vårdcentralen pga mitt onda öga. I torsdags så började mitt högra öga rinna och jag var öm inne i ögonvrån, samma sak i fredags. I lördags så värkte det lite och i söndags kändes det ok. Igår hade jag värk som kändes upp i huvudet och natten var katastrof. Fick en tid 10.30 och då visade sig vara ögoninflammation. Hämtade ut droppar på Apoteket och ska ta dem 4 gg om dagen i 10 dagar. 10 dagar i högra ögat och 5 dagar i vänstra. Obehagligt är vad det är att droppa saker i ögonen... Tar Ipren och Alvedon var 5 timme för det värker som in i helvete, ställde mig och grät som ett litet barn innan så ont jag hade.

Igår var Amelija och jag förbi Baba en stund och lekte. På vägen hem däckade Amelija i vagnen :)

Idag var min mamma förbi en stund så jag kunde tycka lite synd om mig själv :)


RSS 2.0