Nåldyna

3:e dagen på jobbet idag. Mådde sådär imorse när jag vaknade och dagen har varit sådär. Har tagit några djupa andetag under dagen för att undanskjuta illamåendet. När jag slutat var jag på akupunktur och imrogon hoppas jag att allt är ack to normal, det som är normalt för tillfället iaf. Jag skulle inte tackat nej till at må bra, men man får ta det som erbjuds.

Körde förbi Maxi efter akupunkturen och nu är jag rent slut, hade kunnat lägga mig och sova och inte vaknat förrän imorgon...


Ahhh jag önskar jag orkade baka lussebullar...

Mcdonald's

Idag när jag var på Entré så bokade jag en tid till att klippa luggen. Har haft luggen uppsatt nu under de 10 veckor som jag mått som sämst. Lång som ett ösregn var den och rent bångstyrd eftersom jag snurrat den när jag satt upp den, hon fick blöta den i 2 omgångar för att få någorlunda rätt på den.

Idag upptäckte jag att Entré har fri parkering den första timmen, så var det inte innan. Skitbra för jag brukar aldrig vara där en längre tid, in och tar vad jag behöver och ut igen, de har ju inte ens Espresso house ;)

Körde förbi Mcdonald's, har inte ätit där på jätte länge och ett av skälen är att jag inte klarat den, men idag ville jag prova och gud vad gott. Nu återstår att se om jag får behålla det...

Ska snart lägga mig och titta på tv, mår inte super bra idag, har akupunktur på eftermiddagen imorgon, hoppas jag klarar mig tills dess...

NI får ingen bild på mig, för jag är blek som ett lakan, blekare än vanligt menar jag då.

Knak knak

Har ngt fel på min käke tror jag, det knakar som fasiken när jag tuggar. Innan hördes det inte så mycket men nu hör till och med Koko det när vi äter haha. Det gör inte ont, men det är jäkligt irriterande.

Idag körde Koko till jobbet och det gick bra, framsteg. Sen var jag på Entré med min mamma, jag behövde köpa lite saker som inte finns på Mobilia. Var bara ute en kort stund, var hemma vid 13 igen, så ca 1,5 timme tog det. Men när jag körde för att lämna av min mamma hemma så började jag må kasst, fick trycka i mig lite lakrids som hon köpte på Bordershop igår för att dämpa illamåendet.


Älskar Vilas basplagg, köpte en längre tshirt isvart, har redan 2 i vitt. Köpte leggins i stl: L de jag har i M spänner runt magen, trots att den bara växt ytterst lite, men det är obehaligt och gör mig illamående. Sen köpte jag lite trosor i stl: 40/42 för att de ska sitta löst, har i vanliga fall 36/38 så jag hoppas att dessa sitter bättre. Hårband behövs alltid, fattar inte var de tar vägen???



Strumpor behövs ALLTID här hemma, fattar inte var de tar vägen och hur det går hål på dem så lätt. Boxer och strumpor skulle vi behövt köpa nya till Koko varje månad haha

Nu ska jag hoppa i ett bad och sen ska jag hämta Koko på jobbet. Rättare sagt han ska köra hem.


Lubeck!

Idag vaknade jag vid 7 för Koko skulle upp för att spela nån fotbollsturnering. Lyckades inte somna om förrän 9 det var kanske till och med senare. Vaknade lite då och då av att telefonen gjorde ljud ifrån sig. Reste mig och gick upp och åt vid 12.30.
Koko kom hem vid 14 och då gick vi ner och slängde in tvätten, första gången jag tvättat på 100 år känns det som. Nu ligger latisen och sover lite och jag fixar med tvätten, ska snart ner och hämta upp det.

Det var tänkt att vi skulle ut och köra lite, men då helt pltsligt insåg Koko att det var massa fotbollsmatcher på tv, det slår aldrig fel...

Jag borde åkt till Entré för länge sen för jag behöver lite nya leggins, det enda som känns bekvämt just nu allt annat spänner, till och med mina mjukisbyxor som jag hållt på att tappa innan. Får ta dte imorgon efter jag lämnat Koko på jobbet.


mmmmm

Min mamma är i Lubeck med personalklubben och hon ska handla massa Kola snablar till mig, de är såååå goda!!!

Helg

Då var det fredag och jag har hunnit jobba 2 dagar (halvtid). Det känns bra och igår var jag på akupunktur efter jobbet och efter det mådde jag sådär. Mår alltid lite konstigt när jag varit där, trött och illamående. Somnade ganska tidigt, vi hann se Cars 2 innan jag däckade.

Imrorse körde jag min man till halkan vid 6.40 sen körde jag hem och somnade om vid 8 och gick upp vid 9 för att bege mig mot jobbet. Var rent slut. Märks att jag varit sjukskriven en längre period och att min kropp inte är i toppform, har inte återhämtat mig än känner jag. Men jag är positiv fast det kanske inte verkar så, ser fram emot att jobba heltid när jag känner att jag klarar det.

Nu ska jag tydligen fixa middagen så Koko kan komma hem och bara slappa, hans tur nu efter mina 10 veckors "sjukdom". =)

Trevlig fredag på er!


(Gammal bild)

Romance

Fick en fråga om vår sängstomme "Romance" från Ilva. Vi köpte den för kanske 2 år sen, men jag vet att de brukar ha erbjudande på "Romance" serien lite då och då. Håll utkik så kommer det säkert ett erbjudande, jag väntade oxå för att jag tyckte att de kostade rent för mycket.


Nervös

Nu känner jag att det är skönt att jag ska på akupunktur imorgon, det känns som om jag har mat som står mig upp i halsen och då vet jag att det är dags för en kur akupunktur. Så imorgon efter jobbet ska jag köra till vårdcentralen, inte jag som bokar in tider utan det gör sjukgymnasten.

Imorse övningskörde Koko till jobbet eftersom hans cykel var på jobbet, det var skönt så kom jag ut en kort stund eller jag kom ut till bilen iaf haha

Nu ska vi äta det behövs, var mer än 2 timmar sen sist =(


Första gången

Idag var första gången på säkert 2 månader som jag lyckats dammsuga och städa här hemma. Koko har såklart gjort tappra försök när jag inte kunnat, men det är inte riktigt så att jag blir nöjd haha

Måste äta något snart känner jag, för illamåender börjar komma. Dett eviga, vad ska jag äta nu då? Varannan timme måste jag ha något i magen för att inte må illa, kul kul.



Dagen innan vi åkte till Serbien i somras...

Samtal

Nu är alla samtal klara med allt och alla. Pratat med läkaren, min chef, min arbetsplats och med min handläggare på försäkringskassan.

Från och med torsdag kommer jag jobba halvtid som jag sa tidigare och det känns jätte bra =) Förhoppningsvis så blir jag bara bättre och bättre så att jag kan börja jobba heltid snart.

Har suttit och lyssnat på julmusik den senaste timmen och det känns sådär. Kommer inte engagera mig i julen som jag brukar göra, har ingen ork för det. Får se om jag ens kommer att orka julpynta, möligtvis att en julstjärna blir upphängd men det är nog allt.


Snart är det Lucia och då får vi förhoppningsvis reda på om det är en pojke eller flicka!

Arbeiten

Idag ringde läkaren och mina prover är bra, men man kan se att jag förlorat mycket salter och att jag inte mått/mår bra. Idag sa jag att jag vill prova att börja jobba halvtid eftersom jag mått hyfsat i helgen. Så på torsdag börjar jag jobba halvtid =) Det ska bli så skönt, hoppas bara att jag klarar av det.

Koko's övningskörning går bra och det känns så skönt =) Teorin går oxå bra och inom snar framtid har han körkort, såååå skönt att jag ska slippa köra jämt, trots att jag ÄLSKAR att köra bil haha


Ny vecka nya krafttag

Måndag igen och förhoppningsvis kommer det bli en bra vecka. Imorgon har jag telefontid med läkaren och då får jag mina provsvar. Jag har nu varit sjukskriven ett bra tag och jag vill bara bli bättre så jag kan börja jobba igen, saknar jobbet. Men som sjukgymnasten sa idag så ska jag ta det lugnt för att inte gå tillbaka till ruta 1 och må dåligt igen, vilket lätt kan hända om jag tar ut mig för fort.
Gammal bild, mm goda bullar

21 nålar...

Idag har jag varit på akupunktur. Sen jag var där sist har jag mått sådär, haft huvudvärk och varit illamående och inte fått behålla mat. Idag satte hon några nålar för huvudvärken så jag hoppas att jag slipper den idag, likaså illamåendet men det tvivlar jag på. Ska inte dit igen förrän på måndag och det känns lite oroväckande eftersom jag tidigare gått varannan dag och nu kommer det bli 3 dagar mellan gångerna...

Läkaren tog nya prover på mig förra veckan som ännu inte är klara. Ska få provsvaren nästa vecka när min läkare ringer, det har gått så långt nu att jag hoppas det visar något så att jag kan få någonting för mina krämpor.

SKa försöka lägga mig i ett bad och se hur det går, känner mig lite frusen.


I somras när livet lekte ;)

Körkort

Just nu håller Koko på med en intensivutbildning för att förhoppningsvis ha körkort innan jul. Han går upp tidigt och kör på morgonen, sen till jobbet och sen hem och får ta hand om hemmet och mig, vissa dagar är det fotbollsträning. Vet att han är trött på det, men det är bara 1 månad till hoppas vi :)


Akupunktur

Jag har sedan ett x antal veckor tillbaka gått på akupunktur 3 dagar i veckan och idag var inget undantag. Jag har hittills blivit stucken med 16 nålar men idag utökade hon till 18 nålar. Vet inte om det utökandet som gör att jag mår lite halv krassligt. Sitter i soffan just nu, men måste nog gå in i sängen och vila mig lite känner jag.


Jag vill vara så här pigg och glad igen...Snart hoppas jag....

Håll käften och va glad!

Min "nya" favoritlåt är Danne Stråheds låt "Det ordnar sig". Blir så glad när jag hör den och tycker att fler människor borde leva efter just texten i hans låt. Lyssnar på den dagligen =)

Ohh jag mår bra
för jag lever ju idag
och jag är både hel och ren
och kan stå på egna ben
o jag har en enkel sång
som jag sjunger varje gång
som min värld är för trång

För det ordnar sig
oho visst gör det dé
har du bara hälsan kvar
håll käften och va glad
Oja det ordnar sig
oho visst gör det dé
så kom igen och lys för mig
lys för mig lys för mig idag
det ordnar sig ooyeah

Vi har det så bra
men vi gnäller varje dag
det är alltid nått som är fel
men vad spelar det för roll
nej ta och skaffa dig en sång
som du sjunger varje gång
som din värld är för trång

För det ordnar sig
oho visst gör det dé
har du bara hälsan kvar
håll käften och va glad
Oja det ordnar sig
oho visst gör det dé
så kom igen och lys för mig
lys för mig lys för mig idag
det ordnar sig ooyeah

Käka dig mätt
på denna dagens rätt
ja då blir allting så fett
och rätt på all sätt
ohh ta och skaffa dig en sång
som du sjunger varje gång
som din värld är för trång

För det ordnar sig
oho visst gör det dé
har du bara hälsan kvar
håll käften och va glad
Oja det ordnar sig
oho visst gör det dé
kom igen och lys för mig
lys för mig lys för mig idag
det ordnar sig det gör det
det ordnar sig
visst gör det det

Det ordnar sig!


(Danne Stråhed - Det ordnar sig)


Räcker det inte snart?

Idag var jag på Burlöv C för att inhandla lite omega 3 kapslar och någon lotion/olja. Sen fikade mamma och jag eller satt och vilade och pratade. Drack te men jag blir så himla torr i munnen av det, det smakar bra under tiden jag dricker det, men efteråt känns det piss. När jag inhandlat det jag skulle så åkte jag med hem till mamma och la mig på soffan, kände mig rent svag i kroppen och mådde inte så bra. När Koko slutat jobb hämtade jag honom och nu ligger jag utslagen i soffan och hade kunnat somna och sova till imorgon. Imorgon ska jag på akupunktur vilket jag ser fram emot.


Jag och Kokos kusindotter i Serbien i somras.

RSS 2.0