Fredag hela dagen

Nu är helvetesveckan över haha. Har haft en massa saker att göra denna veckan. I måndags var vi ute och käkade med jobb(inte så jobbigt men det blev sent)+jag fick parkeringsböter, i onsdags hade vi apt, i går(torsdag) hade vi föräldramöte... Nu är det fredag och jag kan slappna av i röran här hemma.

Nu är golvet lagt i köket och rören är fixade =) Ska rengöra golvet en gång till imorgon sen ska vi skruva ihop bänkskåpen och sätta ut dem i köket =)




Apt

Veckorna bara springer iväg tycker jag. Nu är det snart fredag igen...

Idag har varit en lång dag, jobbat från 7-15.30 sen har vi haft APT från 17.30-20. Imorgon är ytterligare en lång dag, jobb 9.30-18 sen föräldramöte 18.30-19.30 och det kommer säkert dra ut på tiden.


Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon kommer plattsättare 7 och jag hatar att ligga och sova när folk är här hemma. Hoppas att rörläggaren kan komma imorgon med...

St Markus Vinkällare

Hje hopp din pillesnopp!


Nu är jag hemma efter en trevlig kväll. Har varit och käkat på St Markus Vinkällare med jobbet. Det fanns dock inte så mycket som jag kunde välja på pga det mesta innehåller laktos... Jag åt nog mest av dessertbordet haha Käkade en massa spettekaka och pepparkakor, sen har jag ätit passionfrukt för ett helt år framöver.


Imorgon kommer vår plattsättare för att slipa det sista på golvet i köket och förhoppningsvis kommer han att lägga plattorna imorgon, men vi får väl se. Ska inte hem efter jobbet imorgon utan jag ska hem till min moster i SvEdAlA....






Jag precis hemkommen från USA-Miami 2006

Strömbrytare & vägguttag

Idag har jag och min pappa hållt på och dra kablar och skit. Har jordat och satt upp nya vägguttag och strömbrytare. Hann inte med allt, så vi får ta det en annan dag. Det tog sin lilla tid, men det måste bli gjort and there is more to come.








Med och utan lugg. Ahh vill gå med högklackat varje dag!

Nästan klart...

 

Sä här ser badrummet ut i nuläget, fogen på golvet ska vara mörkare men vi har byggdamm ÖVERALLT! Det ska upp ett spegelskåp, toarullshållare, handduksknoppar, en ordentlig lampa, handdukshylla.

Handdukarna är från Hemtex och de är SKIT! De har ingen uppsugningsförmåga alls, hoppas de blir bättre efter en tvätt, annrs blir det att köpa Living handdukar istället som håller måttet...


Spikj*vel!

När vi satte ihop garderoberna i början av veckan, så råkade jag trampa på en av skruvarna som stod rätt upp. Så jag har ett fett blåmärke under foten, gör svinont när jag går. Inneskorna på jobb är formade efter foten så de är de värsta att gå med, går hyfsat okey utan skor.


Man ser inte det så bra, men det känns...

Blekfis

Omg jag är sååååå blek!

 

Idag jobbade jag till 18 och sen körde jag till Maxi för att handla något som inte behöver tillagas då vi inte har något kök ännu. Är trött på all skräpmat, vilket är ganska chockerande. På lördag ska vi få lagt klinkers i köket och på söndag ska vi fixa elen där, så snart har vi ett kök igen.

 

 

 


garderoberna är uppe!

Nu har vi kämpat med att sätta ihop 5 garderobstommar. Ska foto och visa er, har dock inte köpt all inredning ännu, får fixa det nu i veckan. Råkade trampa på en av skruvarna som vi skruvat i garderobsidan, fy fan har fortfarande ont i foten.

Nu ska jag iväg och hämta pizzor till oss =)

Ikea

Vilket skämt, herre gud. Idag var jag och skulle handla garderober eftersom Ikeas garderobsveckor tar slut idag. Köp 3 paxstommar, betala för 2, skitbra då vi behövde en j-la massa stommar =)

Koko jobbade så jag fick försöka lösa det själv. Deras vagnar håller bara 130kg ungefär så jag behövde 2 vagnar eftersom jag hade 6 paket(50kg styck), detta skulle jag själv transportera fram till kassorna och sen ut till lastzonen haha, vilken syn. Jag hade ena vagnen med stommarna på som är 240cm långa och sen ytterligare en vagn bakom med lika långa paket och jag puttade den främre vagnen med, jag lyckades komma ut bland allt folk och jag hade en äldre man som hejade på mig haha Han tyckte att jag klarade det skitbra haha Det gjorde jag iofs men det var aningen jobbigt med alla människor runt omkring.

Sen åkte jag och väntade på våf kum som skulle köra det hem till oss, lucky me så hade han med sig en annan man så de bar in det till mig. De var rent svettiga efter att de burit upp det.

När Koko slutat jobb, så körde vi ut till min mormor som bjöd på gåsmiddag, vi fuskar och äter kalkon.


Casper


Jag och Koko(lika glad att fotas som vanligt).



Nu ska jag snart hoppa i bingen för jag börjar 6.15 imorgon, jippie ;)


Sov gott!

Bättre bild.

 

Här är en bättre bild på tatueringen.

 

 


Tatuerat mig...

Idag efter många om och men och efter många månaders funderande så har jag tatuerat mig. Natha var vid min sida såklart haha In bad and good times =) Fast hon terrade mig innan haha





Nu ska vi iväg och handla något att käka. Köket kom idag förresten! =) Som ni märker har jag hittat laddaren till kameran.

Söndag och en dag närmare slutet...

Ja snart ska vi väl vara klara med renoveringen kan man tycka. Datarummet blir nog färdigt imorgon och det ska bli skönt. Kanske att det blir klart på tisdag, men det spelar ingen roll, måste åka till IKEA och köpa ytterligare 1 garderob med skjutdörrar denna gången. Så fort datarummet är färdigt ska där in ytterligare 1 garderob.


Hoppas ni haft en skön helg!

Enormt kök.

Nu är sovrummet färdigt och nu är vi på datarum och kök. Just nu är det ingen vägg mellan datarummet och köket så det är ett mega rum haha Hade vi haft en 4:a så skulle vi behållt det så utan vägg. Men nu är det på väg att sättas upp en ny vägg. Dammigt och jävligt är det, men vi får tänka på när det bölir klart =)

Har fått önskemål på att se bilder, men just i detta kaos så hittar jag NADA, så kablar och allt möjligt skit är försvunnet... Ni får helt enkelt vänta tills allt ä klart och få ett maraton av bilder istället.

Var f-n är min kamera laddare!

Jag får spel, vi bor i ett KAOS! Hittar inte ett mög, knappt jag hittar mig själv haha Vi kan inte sova i sovrummet och i vardagsrummet kommer vi knappt in i, likadant i datarummet...  Men snart är sovrummet färdigt, det är målat och klart och nu ska golvet rivas och sen ska det läggas. Så lagom till onsdag kan vi nog sova där inne. JAG LOVAR så fort jag lyckats komma in i sovrummet så ska jag hitta laddaren och visa er massa bilder.


Jag på Josses 25-års fest! =)

RSS 2.0