Julen 2012

Amelijas första jul är nästa avklarad, idag ska vi hem till baba och fira med alla kusiner. Hon fick en massa julklappar, men dock var presentsnörena roligast att leka med haha Av oss fick hon fisher price hunden som står upp och dansar och sjunger. Den var hon oxå förtjust i, blev rent stirrig när den rörde på sig och sjöng haha

Julafton var vi ute hos min moster och hennes respektive i Ugglarp. Vi lånade pappas bil för att få plats med allt....Vagn, gåstol, julklappar. Jag fick trycka igen bakluckan för att få igen den haha


Friluftsmänniska det är jag det!

Rubriken stämmer inte riktigt överens med verkligheten kan jag berätta. Jag har dock varit flitig med bussåkandet de senaste dagarna och när vi väntar på bussen så är vi ju ute 😜

Idag stack vi hemifrån vid 12 och hoppade av vid Gustav Adolfs torg för att smita in på hm. Försöker hitta leggins i Amelijas storlek, men de är slut överallt i stan. Jag hittade en julig tröja på hm's rea till mig själv, stl XS!

Var inne på Lindex o skulle köpa en kjol jag sett på hemsidan och när jag provade den med tröjan i XS från hm, så slutade den ca 3cm under naveln hahaha Tur att kjolen ska sitta högt uppe så det ser snyggt ut ändå. Tröjan finns inte i större storlek i någon annan butik, jo i andra färger men det är jag inte intresserad av.

När jag var klar i stan tog jag bussen till Jägersro för att handla 1års present inne på Toys rus. Sen snabbt in på centrat och handlade 2 leggins i större stl till Amelija samt en body. Kom hem och såg att det var hål i bodyn på armen så det blir att byta den imorgon.

När jag skulle av bussen på Jägersro så visste jag inte att sista hållplats var vid centrat så jag och en tjej till satt kvar, då börjar busschauffören gapa på oss(vi satt längst fram vid vagnplatsen) DÅRE!

Busschaufför: Sesta höllplats. Hallloooo sesta höllplats!!!
Jag: Ja vi hör vi är på väg ut, du behöver inte skrika.


Dagens inköp:
3 bodys
2 leggins
1 kjol
2 tröjor
1 paket


Bussexpert

Jag har blivit en bussexpert. Nu när Koko jobbar extra så tar han bilen redan 5.30 på morgonen så jag får snällt åka buss. Det känns helt okej när vi inte har någon tid att passa, men att ta bussen till jobb hade jag blivit knäpp på.

Nu är ALLA julklappar klara, halleluja!

Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk för jag känner mig extremt grusig i halsen.


Magläge

Sova på rygg är ingen hit här hemma, om hon mot förmodan somnar på rygg så vaknar hon till när hon vänder sig på mage i sömnen. Därför nattade jag henne på magen igår, vilken skillnad, halleluja prisa vår herre! Jag har sluppit vända henne mitt i natten av att hon fått spel haha MAGLÄGE är vår nya melodi! Nu har hon fått ersättning och nu ska vi sova en stund till :)


1 månad till jul har blivit 1 vecka till jul

Tiden flyger iväg, min bebis är snart ingen bebis längre :( Innan jag fick barn så tyckte jag att 7 månaders bebisar var små, Amelija som blir 7 månader på onsdag känns så stor. Mamma och pappas alltid så glada tjej växer rent för fort. Får ångest när jag tänker på att hon kommer komma in i en ålder då vi inte längre är det viktigaste i hennes liv, utan kompisar/pojkvän/ensamtid är viktigare. MÅSTE NJUTA AV VARJE SEKUND!

Imorgon har jag en hektisk dag framför mig.
•10.30 möta Koko på Jägersro och ta bilen.
•11.00 kolla när Helena tatuerar sig. •12.30 fika.
•14.00 hämta Josse och köra hem till Amra.
•16.00 hälsa på Amelijas lilla kusin Elvira.
•18.00 hämta Koko på jobb.



RSS 2.0