Help me God!

Ahh jag har lyckats bli magsjuk :( Jag vet inte när jag var det sist. Skitjobbigt haha Passande ord hahaha tur jag är lättroad...

Igår la jag mig vid 20.00 och sov till 07.50 imorse sen sov jag och Amelija 9.15-12.00. Nu förstår jag varför. Igår kände jag mig illamående och magen kändes konstig och utöver det en märklig huvudvärk. Idag satte magsjukan igång.... Hoppas bara Amelija slipper den.


Röd tomat

Det ska börjas i tid! Igår läste Amelija en bok helt själv ;)

Igår var vi hemma mesta delen av dagen, det är inte kul, jag måste ut från hemmet för annars blir jag deppig. Amelija blir rastlös med, men inte så lätt att gå ut och promenera i denna blåsten. Amelija kippar efter andan så fort det kommer en vindpust. Men ska prova att sätta på regnskyddet och se hur det funkar.


Instagram

Jag har blivit med Instagram, varför har jag inte skaffat det tidigare?! Smidigt att lägga upp bilder och lägga till en kommentar :)

Soffekoko heter jag på Instagram för den som är intresserad.


Long time no see

Oj länge sen jag skrev. Har iofs varit på semester i 3 veckor och sen vi kom hem har det bara rullat på. Vi har kommit tillbaka till våra rutiner och det känns bra.

Jag har anmält oss till babysim som börjar i oktober. Vill ha på en torsdag så vi kan vara där alla 3. Ska bli spännande, ser fram emot det eftersom Amelija älskar att bada :)


RSS 2.0