Lampor?

ALÄNG Plafond, vit Diameter: 45 cm Höjd: 15 cm
ALÄNG Golvlampa, förnicklad, vit Min. höjd: 116 cm Max. höjd: 158 cm Skärmdiameter: 31 cm Sladdlängd: 2 m 25 cm
Har funderat på att byta taklampan i vardagsrummet trots att jag älskar den lampan vi har. Så vi har en taklampa och en golvlampa, tycker att det är mysigt med golvlampor och massa tända ljus! =) Tror det är någon ny lampserie på IKEA, Aläng heter den.

Tapet check!

image description
Nu har vi valt tapet och inhandlat den, så den kan bli uppsatt. Det fick bli den svarta eftersom resterande väggar är vita. Känns skönt att vi bara har kvar detta av renoveringen, förutom lite småsaker som ska fixas.

Otur???

Jag måste ha allt klart innan bebisen kommer för att kunna slappna av, har köpt det mesta som vi behöver. Men många säger att det är otur att handla innan. Men jag måste hade inte kunnat sova ordentligt annars, nu börjar allt falla på plats dock.

I fredags var jag och köpte spjälsängen på lunchen och sen hämtade jag den efter jobb.
Hade egentligen valt en annan säng där vi ska köpa vagnen, men såg denna modellen istället och blev förälskad. De var av samma märke men olika modeller.


Dop

Idag var vi på dop. Koko var kum haha. Allt gick bra och vi allihopa är nog lite andliga idag hehe.

Efter det lämnade jag Koko vid klubben. Sen körde jag och mamma till Burlöv C, jag köpte 2 nya par leggins, mitt favvo plagg för tillfället och det passar perfekt nu när magen börjar växa till sig.

Sen körde jag hem och slängde km tvätten 1 h sent och sen körde jag mamma till hennes vännina på Ön. Hem om och hänga upp tvätten och in i torktumlaren sen snabbt till Maxi och handla ngt att käka. Hem igen och tömma torktumlaren och städa. Upp i lägenheten och slappa 1h innan jag skulle hämta upp tvätten från torkrummet. Det var en hektisk dag, men nu är jag avslappnad, magen däremot har sammandragningar titt som tätt...


Sista rummet

Nu är vår renovering snart klar. Nu är vardagsrummet målat och ska tapetseras en fondvägg nästa vecka. Har hittat 2 jag tycker är okey.

Vet bara inte vilken jag ska välja, ska kolla på nått annat ställe oxå.


Fragile

Har fått en jätte rolig tröja.


Vecka 25+0

Idag mår jag piss, typiskt när jag börjat jobba heltid och meddelat försäkringskassan om det. Var egentligen sjukskriven 25% fram till 31/1... Hoppas det går över för imorse var det inte skoj.
Maten som jag ätit 12 timmar innan kom upp som en jävla degklump, magen hade inte smält maten vilket är sjukt. Kroppen kämpa med att få upp det men det var för kompakt så jag har haft en stor klump i halsen hela dagen och haft ont när jag sväljer... Lagade soppa ikväll för jag inte orkar svälja mat.


Så här ser magen ut idag.


Babyskydd

Nu har vi slagit till på ett babyskydd(maxi cosi-cabriofix). Det var på rea + att jag hade presentkort så det blev avsevärt billigare.

Sen går vi se om vi köper en easyfix, jag är kluven för få måste vi ha babyn i baksätet för det är bara där vi har isofix i bilen. Orkar inte ta beslutet nu, så det får vänta.


Idag tog jag beslut om att börja jobba heltid på måndag sen får vi se om jag klara av det tills det är dags för bebisen att titta ut. Jag hoppas det och ska kämpa för att jag ska klara det. Tror inte jag kommer må bättre än vad jag gör nu, vilket inte är tipp topp. Heja heja.


Vecka 24+1(25)

Halloj i stugan.
Ny vecka och nya tag... Provar att jobba 8 timmar någon dag denna veckan eftersom jag blev dålig förra veckan. Känns sådär men jag hoppas jag ska klara av det och ändå må okej.

På torsdag ska jag till barnmorskan och det ska bli spännande. Var på lutz i helgen och pratade med den och där jobbade en tjej som är beräknad 4 dagar efter mig och hon var aningen större än mig haha. Känns konstigt att magen är så liten ännu men samtidigt skönt då jag kan röra mig obehindrat och inte har mer krämpor än det jobbiga illamåendet som räcker gott och väl. Tror knappast att det kommer ge med sig längre kommer att få stå ut till bebisen är ute, trist.


Detta och lite till inhandlades i Ullared förra veckan.


Vecka 23+2 dagar

Idag är förkylningen bättre. Täppt i näsan men på bättringsvägen. Idag påbörjades arbetet i vardagsrummet eller rättare sagt pappa har påbörjat det. Drog ner väven och bände bort listerna.

Imorgon ska jag och Koko upp till Ullared och shoppa lite babysaker. Hoppas vi hittar det som behövs bara. Har börjat få lite sammandragningar när jag stressar och överanstränger mig. Magen växer mer och mer för varje dag nu.


Inte igen...

Jag har lyckats bli sjuk igen. Var nyligen förkyld och nu är jag det igen plus att jag har feber. Det bröt ut igår kväll när jag lagt mig, sov kasst hela natten. Kände mig halvkass på morgonen och sen har det bara blivit värre desto längre dagen gått. Tempen har stigit från 37,2 till 37,7 på en timme, det bådar inte gott. Hoppas tempen sjunker till imorgon...

Nu ska jag försöka vila lite.

Förresten så filmade jag magen igår när bebisen sparkade haha så roligt det ser ut :)


Sova???

Då ligger jag här igen och kan inte sova. Var uppe och kissade för 1 timme sen och nu kan jag inte somna om... Så här är det varje natt.

Somnade vid 22 igår och då var jag rent slut, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Kan bero på att jag inte mått så bra under gårdagen. Börjar må sämre igen och det känns trist. Klöks och har en klump i halsen hela tiden, illamåendet har tilltagit och det gör att jag känner mig irriterad hela tiden.


Vecka 22+3 dagar

Sista arbetsdagen denna veckan. Skönt att det är helg imorgon och att jag får vila upp mig lite. Var på akupunktur idag så hoppas på en bra helg. Nästa torsdag kör jag och Koko upp till Ullared och ska shoppa lite. Skönt att han har körkort nu så slipper jag köra både dit och hem, trots att jag älskar att köra bil.

Tog ett magfoto idag så ni går se den. Den är inte då värst stor och det är ganska skönt så man kan röra sig obehindrat,,, än så länge hehe


Hälsa

Jag har som det känns gått tillbaka lite i mitt välbefinnande. Känner en klump i halsen hela tiden och illamåendet är värre än vanligt samt att jag ä så himla torr långt bak i munnen precis som jag var innan. BARA 4 månader kvar sen hoppas jag det försvinner så fort bebisen är ute! =)

Imorgon ska jag till läkaren som sjukskrivit mig, så får jag se vad hon säger.

Körkort!

Idag klarade min man körkortet. Teorin klarade han igår på första försöket och uppkörningen klarade han idag på första försöket. Äntligen efter 9 års tjatande... Han har hela tiden sagt att han inte vill ha körkort och nu har han det, svårt att tro =) Men vi har min pappa att tacka som betalade för kalaset! =)

image description

RSS 2.0